ما زشت ترین نوع سرمایه داری را در کشورمان داریم..
جامعه فقیر و گرسنه قدرت تحول، اختراع و تولید را ندارد
خط گدایی را جایگزین خط فقر کردهاند
دبیر کل حزب اسلامی کار گفت: ما سیاستهایی را وضع کردیم که طبقات ضعیف و فقیر روز به روز ضعیف تر و فقیرتر می شوند تا نابود شوند. بطور مثال در جریان بیماری کرونا کسانی که پول دارند زنده میمانند و آنهایی که ندارند میمیرند. کسی که پول دارد به دانشگاه میرود و کسی که پول ندارد، نمیتواند درس بخواند. کسی که پول دارد شغل و سرپناه دارد و کسی که ندارد کارتن خواب و گرسنه می ماند. اساس همه چیز بر مبنای پول و سرمایه قرار گرفته است.
حسین کمالی گفت: ما زشتترین نوع سرمایهداری را در کشورمان داریم. در هیچ جای دنیا، دادگستری و قوه قضائیه، برای رسیدگی به شکایت شاکیان، پول دریافت نمیکند اما در ایران تا شما پول نریزید، به شکایت شما رسیدگی نمیکنند. شکایت کردن و حقطلبی، اولین حق هر انسان در هر جامعه مدنی است در حالی که حکومت ما این حق را هم از مردم گرفته است، فقط شعار عدالت اجتماعی و عدالت علی را میدهیم. طبقات فقیر و ضعیف این موارد را میبینند. اینگونه نیست که اگر طرف تحصیلات عالیه ندارد، پس درک هم ندارد. مردم درک دارند، این مسائل را در دورههایی که ما اصلاحطلبان و محافظهکاران در مدیریت ارشد جامعه نقش آفرین بودهایم؛ دیده اند. در همه سالهای گذشته این روند تداوم داشته است.ح تی عمل به آن شعارهای قبل از انقلاب مثل سهیم کردن کارگران در سود و سهام کارگاهها و ترویج کشاورزی و ... همه کنار گذاشته شده است.
وی افزود: امروز نزدیک ۱۰ میلیون بیکار داریم که سرگردان هستند و هیچ کس پاسخگوی آنها نیست.کسی نمی پرسد آنها چگونه باید زندگی کنند. زندان ها مملو از افرادی است که به مطالبات آنها پاسخ داده نشده است و هیج مقرری هم دریافت نمیکنند.
کمالی گفت: در زمینه مسائل اجتماعی طوری عمل کرده ایم که اعتماد اجتماعی سوخته و سرمایه اجتماعی به حداقل ممکن رسیده است. مردم به دولت اعتماد ندارند به عبارتی سرمایه اجتماعی آسیب دیده است. رابطه حکومت و مردم در بی اعتمادی است.