به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 14 بهمن ماه 1400 = 03-02 2022

آمریکا: باید به توافقی متفاوت با برجام رسید؛ شدنی است؟

یک روزنامه آمریکایی ضمن مطرح کردن مسئله گریز هسته‌ای رژیم ایران، به نقل از مقام‌های آمریکایی نوشت که باید به زودی به توافقی متفاوت از برجام با تهران رسید..

وال استریت ژورنال نوشت: مقام‌های آمریکایی مطلع می‌گویند که دولت بایدن انتظار دارد که توافق احیا شده برجام، رژیم ایران را قادر به جمع‌آوری سوخت هسته‌ای کافی برای ساخت یک بمب در کمتر از یکسال کند که این بازه زمانی کوتاهتر از زمانی است که در برجام اولیه سال ۲۰۱۵ تعیین شده بود.

به نوشته این منبع، مقام‌های دولت بایدن اواخر سال گذشته به این نتیجه رسیدند که برنامه هسته‌ای رژیم ایران به قدری پیشرفت کرده است که دیگر نمی‌تواند بازه زمانی ۱۲ ماهه گریز هسته‌ای را که در برجام تعیین شده بود، مجدداً ایجاد کرد.

خبرنگار وال استریت ژورنال با اعلام اینکه احیای برجام هم مانع از بمب‌سازی رژیم ایران نخواهد شد، به‌ نقل از چند مقام آمریکایی نوشت: دولت جو بایدن به این برآورد رسیده که حتی در صورت احیای برجام، رژیم ایران صرفاً شش ماه زمان نیاز دارد تا به سوخت لازم برای ساخت بمب اتم دست یابد، در حالی که هدف اولیه برجام رساندن این زمان به دست‌کم یک سال بود.

وال استریت ژورنال سپس با اشاره به این موارد به نقل از مقام‌های آمریکایی خواستار یک توافق متفاوت با برجام شد و نوشت که مقام‌های آمریکایی می‌گویند، باید به زودی یک توافق بازبینی شده حاصل شود تا به ایالات متحده و همپیمانانش زمان کافی دهد تا به موقع به پیشروی‌های هسته‌ای رژیم ایران پاسخ دهند.

به اوج و چالش اصلی مذاکره نزدیک می‌شویم

در ایران یک کارشناس حکومتی گفت: در حال حاضر به اوج و چالش اصلی مذاکره نزدیک می‌شویم. با شروع این وقفه در روند گفت و گوها رسانه‌های غربی و ضدانقلاب در تلاش‌اند تا این‌گونه نشان دهند که مذاکرات به بن‌بست رسیده است.

به نوشته روزنامه سیاست روز، مصطفی خوش‌چشم گفت: رسانه‌های غربی می‌خواهند با افکار عمومی مخاطبین داخل ایران را دچار ابهام کنند و با ایجاد تلاطم در افکار عمومی بازارهای با قدرت نخ‌شوندگی بالا مثل بازار دلار را دچار ارتعاش و لرزش‌های شدید کنند تا به این شکل سطح نگرانی در افکار عمومی و در میان مقامات مذاکره‌کننده را بالا ببرند و از طرفی هم یک فشار روانی به‌طرف ایرانی وارد کرده تا با هر چه نزدیک‌تر شدن به موعدد و ضرب‌الاجل ساختگی طرف مقابل تیم ایران بیش‌ازپیش تحت‌فشار قرار گیرد و به خواسته‌های طرف مقابل تن دهد...بنابراین باید بیش‌از‌پیش احتیاط به خرج داده شود و از پیش انواع سناریو‌های بد را پیش‌بینی کرد و برای آنها چاره اندیشید ...




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: