به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 30 بهمن ماه 1400 = 19-02 2022

حکومت بدنام امام خامنه ای، اسلام را به خطر انداخته است

اگر این نماز جمعه ها برگزار نشود بسیار بیشتر به نفع اسلام است.... این اظهارات رسول منتجب نیا، در واکنش به اظهارات عجیب امامان جمعه سراسرکشور است. اظهاراتی که جمعه هرهفته ابعاد تازه تری به خودش می گیرد و به نوعی خوراک شبکه های اجتماعی می شود. حجت الاسلام رسول منتجب‌نیا، دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی در واکنش به همین مطلب یعنی مواضع و اظهارات عجیب ائمه جماعت سراسر کشور با سایت دیده‌بان ایران گفتگو کرده است.

*آقای منتجب‌نیا! تبعات تبدیل حکومت دینی به دین حکومتی برای نظام جمهوری اسلامی چه می‌تواند باشد؟

تبعات این تغییر بسیار روشن است. کسانی‌که چنین عقیده و رفتاری دارند ابتدا دین را از خاصیت می‌اندازند. دینی که باید نجات‌بخش جامعه باشد، مورد نفرت جامعه قرار می‌گیرد. معمولا صاحبان قدرت مورد اعتراض و انتقاد مردم قرار می‌گیرند! اگر صاحبان قدرت پسوند دین را در کنار اسم خودشان بگذارند، تمام حملات متوجه دین و اعتقادات مذهبی خواهد شد و در نهایت دین نه تنها جاذبه داشته باشد بلکه خاصیت دافعه به خودش خواهد گرفت. تبعات چنین رفتارهایی این است که اعتقادات مردم به طور کامل نسبت به دین از بین خواهد رفت. لذا از قدیم الایام برخی مصلحان دینی در تاریخ نگران تشکیل حکومت دینی بودند به همین خاطر دغدغه این افراد این بود که اگر حکومت دینی تشکیل شود، حاکمان دین را سپر بلای خودشان قرار داده و آن‌وقت آماج حملات و اعتراضات مردم قرار خواهد گرفت. اگر حکومت جدا از دین باشد، حملات متوجه حاکمان می‌شود. امام هرگز چنین چیزی را قبول نداشت که دین را سپر بلای خود قرار بدهیم اتفاقی که متاسفانه الان افتاده است! چرا ما باید پشت موازین دینی خودمان را قایم کنیم که حملات متوجه دین شود نه ما حاکمان؟ ما اگر مردانگی داشته باشیم باید خودمان را قربانی دین کنیم نه دین را قربانی حکومت‌مان! نباید به‌خاطر چهار روز حکومت‌داری اعتقادات جوانان را از بین ببریم!

*همانطور که می‌دانید جایگاه روحانیون میان مردم متزلزل شده و دیگر مردم آن نگاه و اعتقادی که نسبت به قشر روحانی داشتند را ندارند. بیشتر برخوردهایی که مردم با روحانیون دارند، واکنش‌های منفی‌ای است که همین امر باعث شده برخی از روحانیون طی اظهاراتی اعلام کنند که در خیابان مورد بی احترامی و نکوهش مردم قرار می‌گیریم! نظر شما در این باره چیست؟ به نظر شما دلیل عصبانیت مردم از روحانیون چیست و در نهاتی تبعات این تغییر رفتار مردم با روحانیون چه می‌تواند باشد؟

بنده اصلا موافق نیستم که روحانیت وابسته به حکومت باشد. بزرگ‌ترین آفت برای حوزه‌های علمیه و روحانیون، وابستگی به حکومت است. عده‌ای از روحانیون حکومتی به زندگی دنیوی چسبیده‌اند و برای رسیدن به امیال دنیوی تملق و چاپلوسی را رویه خود قرار داده‌اند. شمار دیگری از روحانیون نیز چون بله قربان‌گو حکومت نبودند، مورد لطف و بی‌رحمی حکومت قرار گرفته‌اند. ما امامان جمعه‌ای را داشتیم که هر جمعه جمع زیادی از جوانان را به دین و جمهوری اسلامی علاقمند می‌کنند اما حالا دقیقا خلاف این رویه در حال رخ دادن است. امامان جمعه به جای جذب جوانان هر جمعه‌ای که نماز می‌خواند، بسیاری از جوانان را از دین و اسلام فراری می‌دهند. دفتر رهبری باید نظارت دقیقی بر انتخاب ائمه جمعه داشته باشند. امام جمعه‌ای که سواد لازم را ندارند نباید تریبونی به او داده شود. این رویه امامان جمعه که پشت تریبون حرف‌های بی اساس و واهی به اسم دین می‌زنند، بسیار خطرناک است و اعتقادات مردم را سست می‌کند. باید این امامان جمعه را عزل کنند. اگر این امامان جمعه عزل نشوند زیان این امر متوجه نظام خواهد شد. به اعتقاد بنده نماز جمعه اگر برگزار نشود بسیار بیشتر به نفع اسلام است تا این چنین تشکیل شود!



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: