به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 8 اسفند ماه 1400 = 27-02 2022

واکنش کاخ سفید به تهدید اتمی پوتین؛ اعتمادی نیست+فیلم

پوتین در چهارمین روز تهاجم به اوکراین فرمان داد تا نیروهای بازدارنده هسته‌ای ارتش این کشور در حالت آماده‌باش قرار بگیرند. (فیلم زیر)

پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)این تصمیم رئیس‌جمهوری روسیه را غیرقابل قبول خوانده و محکوم کرد.

کاخ سفید نیز در واکنش به دستور ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه برای آماده باش نیروهای بازدارنده این کشور که شامل نیروهای هسته ای روسیه می شوند، گفت پوتین در حال ایجاد تهدید برای حمله بیشتر است.

سخنگوی کاخ سفید افزود: این روشی است که در طول این جنگ ما شاهد بکارگیری آن از سوی ولادیمیر پوتین بوده ایم. او در حال ایجاد تهدیدی است که وجود ندارد تا تهاجم بیشتر را توجیه کند.

به گزارش رسانه های آمریکایی، این سخنگوی کاخ سفید افزود: اینها همه شیوه ولادیمیر پوتین است و ما در مقابل آن ایستادگی خواهیم کرد، ما قادر به دفاع از خود هستیم.

وزیر خارجه آلمان نیز گفت: دیپلماسی با روسیه شکست خورده است و پوتین یک برنامه بلند مدت در سر دارد.

وی افزود: آلمان و متحدان غربی آن تلاش کردند تا درگیری و بحران پیش آمده را از طریق دیپلماسی حل و فصل کنند اما کرملین به ما دروغ گفت و تمامی تلاش‌ها را رد کرد.

مسؤول سیاست خارجه اتحادیه اروپا نیز اعلام کرد: سامانه بازدارندگی هسته‌ای ما در حالت آماده‌باش است و ما شاهد جنگ در مرزهای اروپا هستیم.

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا نیز در گفتگو با یورونیوز گفت که دیگر به ولادیمیر پوتین هیچ اعتمادی نیست.

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا در بخشی از این گفتگو درباره جنگ در اوکراین گفت: «ما هرگز خواستار این جنگ نبودیم. اوکراین هم نبود. رئیس‌جمهور پوتین این جنگ را آغاز کرد و آن را هدایت می‌کند.





www.youtube.com/watch?v=pHw02dQGpFM

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: