به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 10 اسفند ماه 1400 = 01-03 2022

کارشناس چینی؛ پکن منافع خود را فدای روسیه نمی کند

یک کارشناس چینی مقیم آمریکا در پاسخ به این سئوال که آیا توان اقتصادی و نظامی غرب می تواند مانعی برای مقابله با نظمی باشد که روسیه و چین در حال طرح ریزی آن هستند؟ گفت: درست است که حمله روسیه به اوکراین نظم لیبرال موجود را تهدید نموده اما این به معنای از بین بردن آن نیست. اتحادیه اروپا و ایالات متحده امریکا هنوز از قدرتهای بزرگ سیستم بین الملل بوده و به راحتی اجازه استقرار نظم مورد نظر روسیه و چین را نخواهند داد.

*حمله روسیه به اوکراین از سوی برخی به معنای تضعیف نظم لیبرال بعد از جنگ جهانی دوم ارزیابی می شود. ناتو نتوانست اقدام بازدارنده انجام دهد و اتحادیه اروپا حتی در تحریم روسیه نیز یکپارچه نیست. ارزیابی شما از این موضوع چیست؟

پاسخ کارشناس چینی: واضح است که حمله روسیه به اوکراین نظم لیبرال را تهدید کرده و ناتو نیز هنوز نتوانسته به طور یکپارچه علیه روسیه اقدامی انجام دهد. متاسفانه اعمال تحریم ها در حال حاضر پاسخگو نبوده و ناتو و اعضاء آن به ویژه قدرتهای مهم اروپایی و امریکا باید موضعی متحد علیه آن اتخاذ نموده و روسیه را به راههای مسالمت آمیز جهت حل بحران ترغیب کنند.

*منافع اقتصادی چین از بحران اوکراین چیست؟

پاسخ: نکته قابل توجه این است که علی رغم همکاری نظامی و کمک چین به بخش صنایع نظامی اوکراین، چین به عنوان متحد استراتژیک روسیه، یعنی دشمن شماره یک اوکراین به شمار می رود. چین مثل همیشه خواهان حداکثر استفاده از شرایط ایجاد شده بوده و از تضعیف ناتو مسرور است اما چین نیز با کشورهای اروپایی از لحاظ اقتصادی دارای روابط قوی بوده و رابطه خود با اروپا و امریکا را فدای توسعه طلبی روسیه نخواهد کرد.




اردلان March 1, 2022 08:12 AM

چین کمونیستی با روسها همان کاری را خواهد کرد که خود روسیه تا کنون با رژیم درمانده جمهوری عسلامی انجام داده
یعنی خیانت، بموقع رها کردن و یا از پشت خنجر زدن

گزارش یا اعتراض به این نظر


نظم نوین جهانی درحال شکل گیریست !!! March 1, 2022 08:37 AM

شاید این جنگ مخرب، خونین و با بهای سنگین با «پیروزی درخشان» امپراطوری روسیه همراه نباشد، اما لرزه در ساختار «نظم کنونی جهان» را به همراه خواهد داشت و تغییرات بنیادینی درآن ایجاد خواهد کرد
• یک «نظم جهانی» نوین!
• یک «ساختار صلح و امنیت» نوین جهانی!
• یک «ارز جهانی» نوین!
• یک «سیستم اقتصادی و پولی» نوین جهانی!
• یک «بانک مرکزی جهانی» نوین!
• یک رشته «قوانین بین المللی» نوین!
• یک «روابط بین المللی» نوین در سطح جهانی!
• یک «مرجع بین المللی داوری» نوین!
• یک «سازمان ملل متحد» نوین!
• و از همه مهمتر یک «شورای امنیت» نوین!
از نتایج این جنگ خونین خواهند بود

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: