برجام؛ پنس: قدرت را در سال ۲۰۲۴ به دست خواهیم گرفت
معاون رئیس جمهوری سابق آمریکا تهدید کرد که در صورت بازگشت جمهوریخواهان به قدرت آنها مجددا از توافق هسته ای احتمالی با رژیم ایران خارج خواهند شد.
مایک پنس در این خصوص گفت که حزب جمهوری خواه خواهد توانست در سال آینده اکثریت آرا را در کنگره و مجلس سنا به دست آورد و ما قدرت را در انتخابات ۲۰۲۴ به دست خواهیم گرفت.
پنس که به اسرائیل سفر کرده با بیان این که توافق با رژیم ایران یک توافق فاجعه آمیز است، بایدن را به خروج از مذاکرات وین و خودداری از بازگشت به توافق پیشین فراخواند.
وی در مصاحبه با روزنامه «اسرائیل هیوم» به برجام پرداخت و در این خصوص گفت: باید هر کسی که بر سر میز مذاکره (در وین یا...) حاضر میشود، بداند که در سال ۲۰۲۵، زمانی که رئیسجمهور و دولت ما یک جمهوریخواه خواهد بود -چنانچه برجام احیا شود- ما در دولت جدید بخشی از یک گروه آمریکایی خواهیم بود که برای پایان دادن به توافق هستهای اقدام خواهیم کرد.
معاون سابق رئیس جمهور آمریکا افزود: فکر میکنم که حزب جمهوریخواه در انتخابات میاندورهای در سال ۲۰۲۲ مجلس نمایندگان و سنا را به دست خواهد گرفت و بر این باورم که ما در سال ۲۰۲۴ به کاخ سفید باز خواهیم گشت.