به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 20 اسفند ماه 1400 = 11-03 2022

بایدن: پوتین متجاوزی که باید هزینه اقدامات خود را بپردازد

سرنوشت پوتین با جنگ اوکراین گره خورده است

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، رئیس جمهور آمریکا دقیایقی پیش در سخنانی که از کاح سفید بطور زنده از رسانه های خبری بزرگ جهان پخش شد، رئیس جمهور روسیه را یک متجاوز نامید و گفت که پوتین باید هزینه اقدامات خود را بپردازد.

بایدن در اظهارات خود با بیان اینکه دفاع از دموکراسی و ارزش هایی که برایمان مهم است، هزینه دارد، از اعمال تحریم های بیشتر علیه روسیه خبر داد و گفت: پوتین یک شکست خورده است که به اهداف خود در تحمیل جنگ به مردم اوکراین دست نیافته است.

رئیس جمهور آمریکا گفت: در عین حال که تلاش خواهیم کرد از وقوع یک جنگ جهانی جلوگیری کنیم، از وجب به وجب خاک ناتو دفاع خواهیم کرد.

وی در پایان در پاسخ به سئوال یک خبرنگار مبنی بر اینکه اگر روسیه از سلاح شیمیايی در اوکراین استفاده کند، واکنش شما چه خواهد بود، در حالیکه سالن سخنرانی را ترک می کرد،، گفت: واکنش قاطعانه ای نشان خواهیم داد و روسیه هزینه سنگینی پرداخت خواهد کرد.

رئیس‌جمهوری آمریکا پس از سخنرانی با انتشار توییتی نوشت: جنگ پوتین علیه اوکراین، هرگز به پیروزی ختم نخواهد شد. او امیدوار بود که بدون جنگ بر اوکراین مسلط شود. او امیدوار بود که عزم اروپا را خدشه‌دار کند. او امیدوار بود که اتحاد دو سوی اقیانوس اطلس را تضعیف کند. او امیدوار بود که آمریکا را دوپارچه کند. او شکست خورد.

متوقف کردن پوتین برای تامین مالی ماشین جنگ

وزیر خارجه انگلیس گفت، کشورهای عضو گروه هفت در حال آماده سازی برای اعمال یک بسته جدید از تحریم‌ها علیه روسیه در ارتباط با حمله این کشور به اوکراین هستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری تاس، لیز تراس، وزیر امور خارجه انگلیس با اشاره به این مساله که این اقدامات با هدف تضعیف اقتصاد روسیه است، گفت: گروه هفت از قبل بر روی بسته‌ای جدید از تحریم‌ها علیه مسکو کار می‌کند.

وی افزود، کشورهای غربی به دنبال متوقف کردن رئیس جمهوری روسیه برای تامین مالی "ماشین جنگ" این کشور هستند.

سرنوشت پوتین با جنگ اوکراین گره خورده است

نیویورک تایمز در مقاله ای با عنوان "سرنوشت پوتین با جنگ اوکراین گره خورده است"، نوشت: سناریوی فاجعه بار اکنون در حال رخ دادن است مگر آن که پوتین تغییری در ذهنیت خود ایجاد کند یا غرب بتواند او را بازدارد.

این روزنامه نوشت: هر روز که پوتین از توقف جنگ خودداری می‌کند به دروازه‌های جهنم نزدیکتر می‌شویم. با هر عکس و ویدئوی منتشر شده که توحش پوتین را نشان می‌دهد، نگاه نکردن به بحران اوکراین برای جهان دشوارتر می‌شود. دنیای جهانی شده هرگز با رهبری متهم به این سطح از جنایت جنگی روبرو نشده است.

به نظر می‌رسد که پوتین مایل است تا هر اندازه که لازم است مردم را به قتل برساند و به همان اندازه زیرساخت‌های اوکراین را نابود کند تا اوکراین را به عنوان یک کشور مستقل و آزاد از بین برده و فرهنگ و رهبری آن را محو سازد.

این سناریو می‌تواند منجر به جنایات جنگی شود که ابعاد مشابه آن از زمان نازی ها در اروپا دیده نشده است. جنایاتی که باعث می‌شوند ولادیمیر پوتین، دوستان اش و روسیه به افراد و کشوری سرکش و منفور در جهان تبدیل شوند.

اگر پوتین به این مسیر ادامه داده و بزرگترین شهرهای اوکراین و پایتخت آن کشور کی یف را با خاک یکسان کند، او و همه دوستانش دیگر هرگز آپارتمان‌هایی را که در لندن و نیویورک خریداری کرده اند و با تمام ثروت‌های دزدیده شده شان، نخواهند دید و به جای سفر به داووس تنها آزادی سفر به سوریه، کریمه، بلاروس، کره شمالی و شاید چین را داشته باشند.




مزدک بامدادان March 11, 2022 06:21 PM

همان طور که« سربازان وحشی کودک پیرزن کش » امریکایی با کاز زارین و اورنج ایجمت جنایت کردند و یک ملیون مردم طرفدار ویت کنگ را قتل عام کردند و بیشرمانه هیچ هزینه ای هم نپرداختند ؟ منظور همین نیست ؟ راستی چرا مدیای بقول شما دنیای آزاد « دموکراسی غارت» هیچ هرفی در مورد جنایات جنگی سربازان آدمخوار امریکایی در ویتنام , عراق, سوریه, لیبی خذغی نمیزنند این جنگ هم مانند جنگ جهانی دوم است که سرمایه داری در زیر بحران آنرا پدید آورد فشیست پدیده خوناشام سرمایه داری در مانده است

گزارش یا اعتراض به این نظر


حقیقتگو March 11, 2022 06:51 PM

درجنگ اکراین که پوتین اربابی کردن روس هاو استعماروچپاول کردن انهادرست به همان شکل فرم حکومت شوروی سابق برکشورهای بلوک شرق اروپامی باشد ومنجربه کشتارمردم اکراین وضربه به استقلال کشوراکراین شده غیرقابل بخشش است ولی یک مورد عجیب تاکنون پنهان شده ازحکومت های غربی مدتی است که عریان میشود که تبعیض گرایی چه مذهبی باشد چه نژادی باشد دران موج می زند که به وضوح درهمبستگی تمام کمال کشورهای غربی برعلیه روسیه چه تحریم های هیولائی باشد چه فرستادن تجهیزات نظامی برای مدافعان اکراین باشد ولی همین کشررهای غربی چه اقدام اساسی برعلیه حکومت اسلام فاشیستی عبابردوشان کردند چه اقدامی برای رهایی کشورایران مردم ایران ازشرچنین حکومت چپالگروجنایتگرضدمردمی کردند؟ بلکه چه بطورعلنی که چه بطورغیرعلنی به مانده گارشدن چنین حکومتی کمک هم کرده اند 150میلیاردلاررا بیادآورید

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: