به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 23 اسفند ماه 1400 = 14-03 2022

تک تیرانداز روسی خبرنگار آمریکايی را به قتل رساند+فیلم

یک خبرنگار فرانسوی که درون یک اتوموبیل دیگر شاهد تیراندازی نیروهای روسی بوده می گوید خبرنگار آمریکايی هدف تک تیراندازان روسی قرار گرفته و گلوله درست به ناحیه سر اصابت کرده است

برنت رنو، فیلم‌ساز ستایش‌شده‌ای که برای ساخت مستندهای خود به پرخطرترین مناطق جهان سفر کرده تا مخاطبان را با رنج‌های مردم سرزمین‌های کمترشناخته آشنا کند، روز یکشنبه در پی شلیک نیروهای روسی به خودروی او جان باخت. (فیلم زیر)

این مستندساز ۵۰ ساله اهل ایالت آرکانزاس آمریکا برای تهیه گزارشی درباره پناهجویان به اوکراین سفر کرده بود که خودروی وی در یکی از ایستگاه‌های بازرسی شهر ایرپین، حومه کی‌یف، هدف قرار می‌گیرد. وزارت کشور اوکراین اعلام کرده که این منطقه طی روزهای اخیر زیر گلوله‌باران شدید نیروهای روسی قرار داشته است.

مقامات اوکراین تاکنون گزارشی درباره جزییات مرگ برنت رنو ارائه نداده‌اند، اما خوآن آرندونو، روزنامه‌نگارآمریکایی گفت که این دو هنگام شلیک نیروهای روسی در حال حرکت به سمت یک ایستگاه بازرسی در ایرپین بودند.

آرندونو که از بیمارستان صحبت می‌کرد گفت که رنو از ناحیه گردن هدف قرار گرفت. آرندونو خود نیز از ناحیه پایین کمر مجروح شده است.

به گزارش رادیو فردا، کریستوفر پوتزل، فیلم‌ساز و دوست نزدیک برنت رنو درباره آثار او می‌گوید که برنت یکی از تهیه‌کنندگان مستقل به‌شدت مورد احترام در زمان خود بود. رنو و پوتزل سال ۲۰۱۳ جایزه روزنامه‌نگاری دانشگاه آلفرد دوپونت-کلمبیا را برای «تسلیح کارتل‌های مکزیکی» دریافت کردند، مستندی درباره قاچاق اسلحه و مواد مخدر.




www.youtube.com/watch?v=suN7t9bswNM

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD



اردلان March 14, 2022 08:56 AM

ارتش روسیه تحت امر پوتین این جنایتکار جنگی برای رسیدن به اهداف کثیف خودشان و برای ایجاد رعب وحشت در جنگها میان غیرنظامیان و نظامیان فرقی قائل نیستند
بیمارستانها و مناطق مسکونی را بمباران میکنند به زنان و کودکان بی رحمانه حمله میکنند اینک هم نوبت بقتل رساندن
این خبرنگار نگون بخت آمریکایی رسید
این نیز بگذرد

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: