به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 25 اسفند ماه 1400 = 16-03 2022

اوکراین؛ بایدن: جنگ با این جنایتکار جنگی طولانی خواهد بود

رییس جمهور اوکراین گفته: جنگ تجاوزکارانه علیه اوکراین با شرم، فقر و سال‌ها انزوای روسیه به پایان خواهد رسید

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا امروز برای نخستین بار همتای روسی خود را یک جنایتکار جنگی توصیف کرد و گفت: پوتین ویرانی فاجعه باری در اوکراین به بار آورده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، رئیس جمهور آمریکا امروز در پاسخ به درخواست همتای اوکراینی خود برای کمک های بیشتر نظامی گفت: م کمک های لازم را به این کشور خواهیم داد.

بایدن گفت: من فکر می‌کنم، پوتین یک جنایتکار جنگی است چرا که ویرانی فاجعه باری در اوکراین به بار آورده است. اماکن مسکونی و زایشگاه را تخریب می کند. جهان در مقابل چنین مهاجمی متحد است و او هزینه سنگینی برای اقدامات خود پرداخت خواهد کرد.

رئیس جمهور آمریکا گفت: کمک های نظامی بیشتری به اوکراین خواهیم کرد از جمله سیستم ضد هوايی پیشرفته و پهبادهای رزمی به این کشور خواهیم داد. چرا که نبردی سخت و طولانی در پیش دارند و ما تا آخر در کنار آنها خواهیم بود.

در هین حال شورای اروپا اعلام کرد که عضویت روسیه در این نهاد را تعلیق کرده است؛ این شورا قدیمی‌ترین نهاد سیاسی در اروپاست که برای برقراری حقوق بشر، دموکراسی و حاکمیت قانون در قاره اروپا تلاش می‌کند.

در بیانیه‌ای که کمیته وزرای این شورا منتشر کرده‌، اعلام شده که پس از دیداری غیرمتعارف، عضویت روسیه به در این نهاد تعلیق شده است.

همچنین قضات دیوان بین‌المللی دادگستری در حکمی از روسیه خواسته‌اند عملیات نظامی در اوکراین را فورا متوقف کنند و اطمینان حاص شود که واحدهای نظامی، افراد مورد حمایت یا تحت کنترل این کشور هیچ گام دیگری برای اقدامات نظامی در اوکراین برنمی‌دارند.

این قضات البته از روسیه نخواسته‌اند درباره پیشرفت این خواسته‌ها گزارش دهد اما تعهدات قانونی بین‌المللی، روسیه را به پیروی از این حکم ملزم می‌کند.

رئیس جمهوری اوکراین این حکم را یک پیروزی کامل خوانده و گفته نادیده گرفتن این حکم توسط روسیه باعث منزوی شدن بیشتر این کشور خواهد شد.

تونی بلر از سیاست ناتو در قبال روسیه انتقاد کرد

تونی بلر، نخست‌وزیر پیشین بریتانیا، از ناتو به خاطر خطوط قرمزی که برای خود تعریف کرده، انتقاد کرد. این سیاستمدار می‌گوید باید تاکتیک های پوتین باید برای غرب روشن باشد: او از تلاش درست ما برای افزایش ندادن تنش به عنوان ابزاری برای فشار علیه ما استفاده می کند.

به گفته بلر، پوتین برای سرنگونی رئیس جمهور منتخب دموکراتیک یک کشور صلح آمیز حتی تهدید به جنگ هسته‌ای می‌کند. در مقابل این پس‌زمینه، غرب مکرر به او تضمین می‌دهد که با خشونت پاسخ نخواهیم داد.

بلر گفت، حتی اگر این موضع درست باشد، ادامه تاکید بر آن یک تاکتیک غیرعادی است.

تورم و بیکاری در روسیه افزایش خواهد یافت

از سوی دیگر ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در یک نشست دولتی که از تلویزیون ملی پخش شد، در صریح‌ترین اذعانی که از زمان آغاز تهاجم نیروهایش به اوکراین کرده است گفت که تورم و بیکاری در روسیه از این پس افزایش خواهد یافت.

او گفت که از دیدگاه او، «کشورهای غربی می‌خواهند روسیه را به یک کشور وابسته ضعیف تبدیل کنند» و افزود که برای رویارو شدن یا این مسائل «تغییرات ساختاری در اقتصاد لازم است.»

ولادیمیر پوتین اضافه کرد که «ما آماده بودیم و آماده هستیم که در چارچوب مذاکرات، در مورد وضعیت بی‌طرف اوکراین و غیرنظامی کردن اوکراین بحث کنیم.»




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: