به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 26 اسفند ماه 1400 = 17-03 2022

اوکراین؛ روس‌ها می‌دیدند که کودکان اینجا پناه گرفته‌اند+فیلم

وزیر امور خارجه اوکراین در توییتی نوشت: ماریوپل را نجات دهید، جنایتکاران جنگی روسیه را متوقف کنید.

این بندر ۳ هفته است زیر بمباران و موسک‌باران وحشیانه ارتش پوتین می‌باشد و متجاوزان اغلب مناطق آن را با خاک یکسان کرده اما به دلیل مقاومت شدید نیروهای اوکراینی، اشغالگران همچنان از تصرف کامل شهر عاجز مانده‌اند.

نیروهای روسیه روی یک تئاتر که غیرنظامیان در شهر تحت محاصره ماریوپل از آن به عنوان پناهگاه استفاده می کردند. معاون شهرداری ماریوپل به بی بی سی گفت که ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ نفر در این ساختمان پناه گرفته بودند.

شورای شهر ماریوپل در بیانیه ای گفت که نیروهای روسیه "عمدا" این تئاتر را تخریب کردند و افزودند که یک "هواپیما بمبی را روی ساختمانی انداخت که صدها ساکن غیرنظامی ماریوپل در آن پناه گرفته بودند."

در این بیانیه آمده است که ابعاد حمله هنوز روشن نیست چون گلوله باران شهر ادامه دارد. عکسی که شورای شهر منتشر کرد - و بی بی سی اصالت آن را تایید کرده - بلند شدن دود از ساختمان که نمای آن کاملا ریخته را نشان می دهد.

دمیترو کولِبا وزیر خارجه اوکراین گفت که این "یک جنایت هولناک جنگی دیگر در ماریوپل" است و "ممکن نیست روس ها خبر نداشتند که اینجا پناهگاه غیرنظامیان است."

شرکت آمریکایی مکسار عکس هایی ماهواره ای به تاریخ ۱۴ مارس از این محل منتشر کرد که نشان می دهد کلمه "کودکان" با حروف روسی روی آسفالت مقابل ساختمان نوشته شده بود. (فیلم زیر)

مقام های محلی می گویند که حداقل ۲۴۰۰ نفر از زمان شروع جنگ در شهر ماریوپل کشته شده اند، اما اذعان می کنند که رقم واقعی احتمالا بیش از این است.

بنابه تخمین ها حدود ۳۰۰ هزار نفر در این شهر گرفتار شده اند، آن هم درحالی که خدماتی مثل آب، برق و گاز قطع است. ذخیره آذوقه و آب رو به إتمام است و نیروهای روس اجازه تحویل کمک های انساندوستانه را نداده اند.





www.youtube.com/watch?v=910gwvbS4jA

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD



امید March 17, 2022 11:02 AM

چطور یک نفر میتونه چنین جنایتی بکنه؟

گزارش یا اعتراض به این نظر


ایران فردا March 17, 2022 11:03 AM

جنایتکاران روسی و در صدر آن پوتین جانی شبیهه همپالکی عمامه به سر خود طبق گزارش ها ٫ بیش از یک هزار زن و کودک را در تئاتر ماریوپل به قتل رساندنند
این در حالی است که به غیر از جنایتکاران ودر میان انها جمهوری انسان کشان ملاها تمامی انسان ها ی این کره زمین بر علیه پوتین ٫ این جرثومه جنایتکار برخاسته اند
پایداری و وطن پرستی و شجاعت را باید از زلنسکی و ارتش و مردم شجاع اوکراین آموخت و جنایت و وطن فروشی و رذالت را از سپاه حامی ادم کشان و شکنجه گران عمامه بسر ٫ این نماد جنایت و کودک کشی

گزارش یا اعتراض به این نظر


Dariush March 17, 2022 11:24 AM

چهل و چهار سال پیش، فاجعه جمعه سیاه را که هزاران هم میهنان ما کشته شدند را به خاطر دارید؟ خامنه ای و دوستان آن را انجام دادند و ما شاه و ساواک را مقصر دانستیم؛ اینجور عملیات را پرچم قلابی می نامند که در فارسی آن را آدرس اشتباه می نامیم؛ با تنفر شدید از پوتین که بزرگترین دشمن ایرانی ها است، این را هم بخاطر داشته باشیم که افرادی که از پوتین انتقاد می کنند، همانها هستند که شاه را سرنگون و خمینی و دوستان را همیشه حمایت کرده اند؛ بنظر می رسد که داستان چیز دیگری است که ابعاد آن هنوز برای ما مشخص نیست

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: