به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 26 اسفند ماه 1400 = 17-03 2022

مقامات انگلیسی نرخ گروگان‌گیری برای ملاها را تعیین کردند!

احمد زیدآبادی در یادداشتی نوشت: در حالی که حسین امیرعبداللهیان آزادی نازنین زاغری و انوشه آشوری را به مسائل"انسان‌دوستانه" ربط داده است، اما برخی از فعالان و رسانه‌های اصولگرا، اصل داستان را به وادارسازی دولت بریتانیا برای پس دادنِ بدهی آن کشور به جمهوری اسلامی نسبت می‌دهند و از این جهت گویی مراسم پایکوبی و"جشن پیروزی" گرفته‌اند!

اگر همانطور که این دسته از اصولگرایان می‌گویند؛ این دو نفر برای اعمال فشار به دولت بریتانیا محکوم و زندانی شده بودند، من به عنوان یک ایرانی احساس شرم و سرافکندگی می‌کنم چرا که ذره‌ای اجحاف به یک "بی‌گناه" به هر قصدی از جمله به قصد "مجازاتِ یک خلافکار دیگر" مغایر تمام اصول و تعالیم اخلاقی و معنوی ملت ماست.

حکومت موظف است از راه‌های مشروع و عادلانه از جمله تحت فشار گذاشتنِ طرفِ متخلف، اموالِ بلوکه شدۀ کشور را آزاد کند، اما اگر امکان و ابزار این کار را ندارد، وادارسازی طرف مقابل به این کار از راه فشار علیه "بیگناهان" با مرام و فرهنگ دینی ما مغایر است و در واقع به جای جشن پیروزی باید مراسم عزا گرفت!

من امیدوارم مسئولان کشور در این باره توضیحات روشن و اقناع کننده‌ای برای افکار عمومی داشته باشند و چنانچه همچنان اصرارشان بر این باشد که آزادی این دو زندانی با نگاه "انسان‌دوستانه" صورت گرفته است، بازهم امیدوارم که این نگاه دیگرِ متهمانی از این نوع، بخصوص زندانیان محیط زیستی را نیز شامل شود به طوری که آنها روزهای عید را نزد خانواده‌های خود بگذرانند.

مایک پمپئو وزیر خارجه سابق آمریکا نیز در واکنش به آزاد شدن دو شهروند دو تابعیتی‌اش در ایران در ازای پرداخت ۵۳۰ میلیون دلار در توییتی نوشت: مقامات بریتانیا نرخ گروگان‌گیری شهروندانش را ۵۳۰ میلیون تعیین کردند!

ایران پرس نیوز




نسل بیدار March 17, 2022 11:31 AM

همه اینها دروغ است * اولا این پول نه پول انگلیس دزد است و نه پول آخوند دزدتر از انگلیس * این پول بلوکه پول مردم ایران است که انگلیس دزد چهل دو سال بالا کشید و بهره آن را نوش جان کرد * حالا هم برای اینکه بخاطر کمک به آخوند‌ها بهانه داشته باشند این گروگان بازی را بر پا کردند و بهانه کردند تا پولی به آخوند‌های دزد و جلاد برسانند تا چند دمی بیشتر ایران را ویران کنند * این انگلیس بی‌پدر مادر فقط برای اینکه ایران نابود شود آخوند را به هر بهانه‌ای تر و خشک می کند * همه اینها بازی است برای بیشتر ویران کردن ایران *

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: