فیلم؛ سند آشکار از جنایت جنگی حکومت تروریستی پوتین
فیلم زیر: اصابت موشک روسیه به غیرنظامیانی که در صف دریافت کمک بودند
غیرنظامیانی که برای دریافت کمک در خارکف اوکراین در صف ایستاده بودند مورد اصابت موشک نیروهای روسی قرار گرفتند. گفته شده که ۶ غیرنظامی کشته و ۱۵ نفر دیگر زخمی شدهاند.
سفیر اوکراین در آمریکا در این باره در گفتگو با سی ان ان گفت: برای ما مشخص شده است که روسیه یک کشور تروریستی است که توسط یک جنایتکار جنگی رهبری می شود.
وی افزود: همه باید به سزای اعمالشان برسند. نیروهای روسی در حال کشتن غیرنظامیان، کودکان، تخریب بیمارستانها، زیرساختهای غیرنظامی، خانههای مسکونی و در همه جای اوکراین هستند.
سفیر اوکراین در آمریکا اضافه کرد: این یک جنایت جنگی است، به همین دلیل است که ما تحقیقاتی را در اوکراین آغاز کرده ایم و شکایت های خود را در دادگاه های بین المللی مطرح کرده ایم. ولادیمیر پوتین و همه کسانی که مسوول این اقدامات هستند برای این جنایات جنگی باید محاکمه شوند.
www.youtube.com/watch?v=Ah_aNiua5o8
با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید.
برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD