مقامات اروپایی دارند نسبت به احیای برجام ناامید می شوند
جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز در پیام توییتری خود نوشته است: هر چه بیشتر منتظر بمانیم، نتیجه گیری از مذاکرات برجام دشوارتر می شود.
لارا روزن روزنامه نگار آمریکایی در خبرنامهی خود تحت عنوان «دیپلماتیک» نوشت: مقامات فعلی و سابق اروپایی به شکل فزایندهای ناامید هستند و نگرانی دارند که ایالات متحده ممکن است اجازه دهد احیای برجام به دلیل آنچه که آنها احتیاط سیاسی کاخ سفید در مورد یک موضوع عمدتا نمادین میدانند، شکست بخورد.
در ادامه ی این مطلب آمده است: یک دیپلمات اروپایی درگیر در مذاکرات، به من گفت: «هر روز که بدون دستیابی به توافق میگذرد، خطر از دست دادن همه چیز به طور قابل توجهی افزایش مییابد.»
انریکه مورا، معاون دبیرکل اتحادیه اروپا هفته گذشته به ایران سفر کرد تا در مورد پیشنهادات برای خروج از بن بست گفتگو کند.
یک کارشناس که در مذاکرات با طرفهای مختلف مشورت میکند، جمعه (۲۰ مه) گفت که سیگنالهای غیرتایید شدهی مثبتی از ایران پس از سفر اتحادیه اروپا میشنود.
اما وقتی از یک دیپلمات اروپایی در مورد سیگنالهای محتاطانه مثبت از سوی تهران پرسیده شد، گفت که متاسفانه این یک سادهسازی بیش از حد اتفاقات است و اتفاقا او نسبت به تحولات پیش رو بدبین است.
کارشناس دیگری که درباره رایزنیهای مورا در ایران در جریان قرار گرفته بود، نتیجهی گفتگوها را «حرکت بدون پیشرفت» توصیف کرد.
راب مالی، نماینده آمریکا در امور ایران، قرار است در کمیته روابط خارجی سنا درباره مذاکرات برجام روز چهارشنبه، ۲۵ می، شهادت دهد.