به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 3 خرداد ماه 1401 = 24-05 2022

سقوط دو جنگنده ارتش در کمتر از صد روز در ایران

سقوط دومین جنگنده نیروی هوایی ایران در کمتر از صد روز؛ دو خلبان کشته شدند

یک فروند هواپیمای جنگنده اف-۷ نیروی هوایی ایران در اصفهان، سقوط کرده است.

محمدرضا جان‌نثاری، معاون استانداری اصفهان به ایرنا خبرگزاری رسمی جمهور اسلامی گفته است که ماموریت این جنگنده، "تمرین تیراندازی آموزشی" بود که در ساعت هشت و سی دقیقه صبح به وقت محلی دچار سانحه شد.

بر اثر سقوط این جنگنده دو خلبان آن با درجه‌های سرگردی و ستوانی کشته شده‌اند. معاون امنیتی استانداری اصفهان گفته است که علت حادثه در دست بررسی است.

جنگنده اف-۷ ساخت کشور چین است. ایران پس از دوره جنگ هشت ساله با عراق موفق شد چند فروند از این هواپیماها را از چین بخرد و جایگزین هواپیمایی کند که در جریان جنگ از دست رفته بود.

این دومین سقوط یک هواپیمای جنگنده نیروی هوایی ایران در کمتر از صد روز اخیر است.

یک جنگنده اف۵ نیز دوم اسفند ۱۴۰۰ در شهر تبریز و در نزدیکی یک مدرسه سقوط کرد که براساس گزارش رسانه‌های ایران در این حادثه دو نفر کادر پرواز این هواپیمای نظامی و یک شهروند عادی که سرنشین یک خودرو بوده و هواپیما با آن برخورد کرده بود، کشته شدند.

پایگاه دوم شکاری تبریز اعلام کرده بود که "علت این سانحه در دست بررسی است" اما با گذشت سه ماه از سقوط، گزارشی در این باره به صورت عمومی منتشر نشده است.

ناوگان هوایی نظامی و مسافری ایران پس از انقلاب بهمن ۵۷ به روز نشده و پس از گذشت ۴۲ سال و طی شدن یک جنگ هشت ساله، بسیار فرسوده است. بی بی سی




اسمال در نیویوک May 24, 2022 01:59 PM

ولی کاخ دستگاه فرعونی خیفه دوم حامنه ای قط فکر اتمی کردن ایران و بچه زائی بانوانه توجهی به گدائی و فقر مردم ندارن همه آخوندان دزد برای خودشان مانند روغن های دزدی که ویدئوش تمام دنا پخش شد فقط بفکر دزدی خودشان و کسانشان هستند

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: