به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 11 خرداد ماه 1401 = 01-06 2022

چرا کیهان خامنه ای مرگ برجام را اعلام کرد؟

آنطور که از اخبار و تحلیل ها بر می آید، به نتیجه رسیدن مذاکرات بعید به نظر می رسد؛

جواد آرین منش، فعال و تحلیلگر مسائل سیاسی، درباره این موضوع گفت: «ظواهر امر نشان می دهد به نتیجه رسیدن مذاکرات سخت است. گویا مهم ترین بحثی که هنوز حل نشده رفع تحریم سپاه است که آمریکا می گوید از لیست تحریم ها بیرون نمی آورد و ایران تأکید دارد که باید این موضوع محقق شود؛

او ادامه داد: «به هر حال هرچه قدر مذاکرات متوقف باشد، کار سخت تر می شود و هیچ بعید نیست که اگر وضعیت همین طور ادامه یابد، اساسا برجام از بین برود.

در همین حال کیهان خامنه ای از شکست و پایان برجام خبر داد و نوشت که باید در همکاری با آژانس بازنگری شود.

این منبع نوشت: هم‌زمان با گمانه‌زنی‌ها درخصوص به بن‌بست رسیدن مذاکرات هسته‌ای و همچنین افزایش فشار غرب علیه جمهوری اسلامی ایران، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که یک نهاد فنی، حقوقی و کارشناسی است، طبق رویه سیاسی مسبوق به سابق، با انتشار دو گزارش غیرسازنده و خصمانه درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران ادعا‌های جعلی و ساختگی رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران را مطرح کرد.

بر همین اساس به نظر می‌رسد دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران باید ضمن هشیاری نسبت به تله‌گذاری غربی‌ها، بر برجسته‌سازی روند همکاری صادقانه ایران با آژانس متمرکز شود و ضمن اعتبارزدایی از گزارش‌های جعلی مبتنی بر داده‌های غلط صهیونیست‌ها، در همکاری با آژانس که قرار است گزارش‌هایش دستمایه تصمیمات شورای حکام قرار گیرد، بازنگری کند.

​این در حالیست که شبکه خبری ان.بی.سی نیوز گزارش داد: بر اساس یافته‌های جدید آژانس اتمی سازمان ملل، ایران به اندازه کافی اورانیوم غنی شده برای ساخت بمب اتمی انباشته کرده است.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: