به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 22 خرداد ماه 1401 = 12-06 2022

فعال داخلی: وضعیت کشور روز به روز خراب‌ تر می‌ شود

نامه نیوز نوشت: انتخابات ریاست جمهوری یکسال پیش در شرایطی برگزار شد که رئیسی با وجود نداشتن رقیبی جدی، ضمن طرح انتقادهای صریح به دولت روحانی، وعده های زیادی برای ساماندهی اقتصاد کشور داد اما در یازده ماه گذشته نه تنها به هیچ کدام آنها جامه عمل پوشانده نشد بلکه وضعیت هر روز بدتر می شود.

مصطفی هاشمی‌طبا درباره میزان تحقق وعده های انتخاباتی سیدابراهیم رئیسی گفت: طبیعی بود که آقای رئیسی نمی تواند به وعده هایش عمل کند، کما اینکه آقای روحانی هم نتوانست این کار را انجام دهد چون آنها وعده های انتخاباتی دادند و هنگام طرح این وعده ها، آقایان حساب و کتاب از دست شان در می رود.

وی افزود: نامزدها زمان انتخابات حرف هایی می زنند تا بتوانند رأی از مردم بگیرند اما در واقعیت معلوم است که نمی توانند به آن حرف ها جامه عمل بپوشانند. آقای روحانی گفت «من همه تحریم ها را برطرف می کنم» اما نتوانست. البته زمان انتخابات مردم هم باید بتوانند حرف راست را از دروغ تشخیص بدهند.

این فعال سیاسی با بیان اینکه نه آقای رئیسی بلکه هیچ کس دیگری هم نمی تواند آن وعده ها را محقق کند، اظهار کرد: در مجموع تمام نامزدهایی که در انتخابات حضور پیدا کردند، صرفا به مردم وعده بهبود معیشت دادند، حال آنکه ایران در سراشیبی افتاده است و باید آباد شود تا بعد معیشت مردم بهبود پیدا کند.

هاشمی طبا با بیان اینکه ایران روز به روز دارد خراب‌ می‌شود، ادامه داد: حتی اگر آقای رئیسی بتواند آن وعده ها را عملی کند، مسئله تخریب ایران سرجایش باقی است. در حقیقت باید دیدگاه ها نسبت به آینده ایران عوض شود.



آتش خشم و انتقام June 12, 2022 10:30 AM

بزودی در خیابانها شاهد صحنه مبارزات مسلحانه مردم علیه حکومت و نیروهای جنایتکارشان خواهیم بود

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: