به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 24 خرداد ماه 1401 = 14-06 2022

سه پناهجوی ایرانی در اولین پرواز از انگلیس به رواندا

وزیر امور خارجه بریتانیا، گفته است که اولین پروازی که پناهجویان را به روآندا می‌برد، امروز، سه‌شنبه ۱۴ ژوئن، انجام می‌شود و افرادی که در پرواز امروز نباشند در پروازهای بعدی منتقل خواهند شد.

خانم تراس گفت که این اقدام «اصولی را پایه‌گذاری می‌کند» که مدل‌های تجاری قاچاقچیان انسان را در هم می‌شکند.

سه ایرانی در این پرواز خواهند بود.

امروز، پس از رسیدگی به ده‌ها پرونده قضایی نهادهای حقوق بشری و پناهجویان، قرار است هفت یا هشت نفر در پروازی به روآندا منتقل شوند.

اما امروز همچنان قرار است که چالش‌های حقوقی بیشتری در برابر این طرح دولت بریتانیا در دادگاه شنیده شود.

رهبران کلیسای انگلستان در نامه‌ای این طرح را «سیاستی غیراخلاقی» و «مایه شرمساری» توصیف کرده‌اند.

دولت بریتانیا می‌گوید هدف از این سیاست جلوگیری از قاچاق انسان از طریق کانال مانش است؛ اما انتقادات گسترده‌ای هم از سوی احزاب مخالف بریتانیا و هم نهادهای حقوق بشری بر آن وارد شده است.

سازمان خیریه «پزشکان بدون مرز» این طرح را شرم‌آور و خطرناک توصیف کرده است.

این سازمان گفته است که اجرای اولین موارد انتقال پناهجویان، فصل تاریکی را در حقوق جهانی پناهندگان رقم خواهد زد.

انتظار می‌رود سه شکایت حقوقی دیگر از طرف افرادی که قرار است به کیگالی، پایتخت روآندا منتقل شوند، امروز قبل از پرواز در دادگاه رسیدگی شود.

با این حال، آخرین تلاش نهادهای حقوق بشری برای جلوگیری از این پرواز، دیروز، دوشنبه ۱۳ ژوئن، توسط دادگاه تجدید نظر رد شد.

دادگاه تجدید نظر دیروز طرح دولت بریتانیا برای انتقال پناهجویان به رواندا را تایید کرد.

دادگاه جمعه گذشته، ۱۰ ژوئن، چنین حکمی را تایید کرده بود، ولی شاکیان پرونده درخواست تجدید کرده بودند.

خانم تراس در گفتگو با بی‌بی‌سی تایید کرد که پرواز طبق برنامه انجام می‌شود حتی اگر شمار کمی از افراد در هواپیما باشند؛ او این اقدام را «بخش کلیدی استراتژی ما برای مقابله با قاچاقچیان وحشتناک انسان که با امیدها و رویاهای مردم تجارت می‌کنند» توصیف کرد.

پرواز امشب، سه‌شنبه ۱۴ ژوئن، در ابتدا قرار بود بیش از ۳۰ پناهجو را منتقل کند، اما پرونده بیشتر آنها علیه اخراج در دادگاه موفق شد.

دقیقاً مشخص نیست که چند نفر در پرواز امروز خواهند بود. دوشنبه شب، وزارت کشور بریتانیا اعلام کرد که شمار آنها هشت نفر است، در حالی که موسسه خیریه «مراقبت از پناهجویان کاله» گفت که شمار آنها به هفت نفر کاهش یافته است.

دیروز، دوشنبه ۱۳ ژوئن، بلیت هواپیمای یک پناهجوی ایرانی که قرار بود در این پرواز به روآندا منتقل شود، لغو شد. هویت این پناهجو فاش نشده است. او مامور سابق پلیس در ایران بود و پارسال در «دادگاه مردمی آبان» شهادت داده بود. این دادگاه برای رسیدگی به کشته‌شدگان سرکوب اعتراض‌های آبان ۹۸ در لندن برگزار شد و خانواده‌های آنان و افراد متعددی در آن شهادت دادند.




انسان ستیزی !!! June 14, 2022 09:52 PM

این سیاست جدید پناهنده پذیری دولت انگلیس به تقلید از «موفقیت و به نتیجه رسیدن» سیاست های پذیرش پناهندگی دولت استرالیا بود که چند سال پیش، کلیهٔ پناهندگانی که از طریق اقیانوس آرام و با قایق خود را به سواحل استرالیا می رساندند، انجام می شود
دولت وقت محافظه کار استرالیا از سال ۲۰۱۴ کلیهٔ متقاضیان پناهندگی را به «جزیرهٔ مانوس»، در شمال کشور پاپا گینهٔ نو در اقیانوس آرام منتقل می کند و در آنجا در شرایط بسیار اسفناکی در کمپ های پناهندگی برای سالها نگهداری می کند تا پناهندگان خود تصمیم به انصراف بگیرند و به کشور خود و یا کشور دیگری بروند
شباهت جالب این سیاست های دو کشور اینجاست که جزیرهٔ مانوس در «قلب اقیانوس آرام» و کشور رواندا در «قلب قارهٔ آفریقا» قرار دارند و دسترسی به دو کشور استرالیا و انگلیس برای پناهجویان «امری محال» خواهد بود
هدف از این سیاست های ضد انسانی، صرف نظر کردن پناهندگان از رفتن و ماندن در این کشورها است
کشورهای دیگر جهان هچون آمریکا، کانادا، سوئد، آلمان، فرانسه، نروژ، دانمارک، فنلاند، اسپانیا توجه خاصی به اجرای این سیاست و درصد موفقیت و به نتیجه رسیدن آنها دارند
قطعأ در سال ها و دهه های آینده، شاهد اجرای این سیاست های پناهنده پذیری بویژه در اروپا و آمریکای شمالی خواهیم بود

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: