به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 5 مرداد ماه 1401 = 27-07 2022

نامزدی بوریس جانسون برای سمت دبیر‌کل آینده ناتو

روزنامه تلگراف در گزارشی از گزینه نامزدی نخست‌وزیر مستعفی انگلیس برای سمت دبیر‌کل ناتو خبر داد.

به گزارش ایلنا به نقل از روزنامه تلگراف،‌ انتظار می‌رود «بوریس جانسون»، نخست‌وزیر مستعفی انگلیس دبیرکل بعدی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) شود.

این روزنامه ‌در مقاله‌ای نوشت: «پارلمان اوکراین و حزب محافظه‌کار از این ایده که جانسون نامزد سمت دبیر کل ناتو باشد، حمایت می‌کنند، اگرچه برخی با ابراز تردید می‌گویند که ممکن است فرانسه با این امر مخالفت و از حق وتوی خود استفاده کند».

جانسون از حمایت اعضای ارشد حزب محافظه کار به عنوان دبیرکل بعدی ناتو در صورت خالی بودن این پست برخوردار است چرا که انتظار می‌رود «ینس استولتنبرگ»، در سپتامبر سال آینده از سمت خود کناره‌گیری کند.

اگر جانسون به اتفاق آرا از سوی کشورهای عضو ناتو منصوب شود، برای تصدی پست جدید باید از سمت خود به عنوان نماینده پارلمان انگلیس استعفا دهد.




kiani July 27, 2022 07:33 PM

فقط همین مونده بود که یکی مثل جانسون پیدا بشه که ناتو رو هم به گند بکشه! یعنی کسی با لیاقت تر نیست که دبیرکل ناتو بشه!؟ اینجور چیزهاست که باعث میشه اشخاص به تئوری های توطئه اعتقاد پیدا میکنن

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: