آدرس پست الکترونيک [email protected]









چهارشنبه، 13 مهر ماه 1401 = 05-10 2022

فیلم؛ ایران: استاد مفت‌خور دارد برای کلاس اشباح درس می‌دهد

با ادامه اعتصابات دانشجویی و دانش‌آموزی در ایران، تصاویری منتشر شده که در آنها چند استاد در کلاس‌های خالی تدریس می‌کنند (فیلم زیر). انتشار تصاویری از استاد‌های دانشگاه‌های تهران، علم و صنعت، یزد و نوشیروانی بابل در شبکه‌های اجتماعی در کلاس‌های خالی، موجی از واکنش دانشجویان و معترضان را در پی داشته است. بعضی شعار «استادهامون ذلیل‌اند، ذلت رو می‌پذیرند» را تکرار کرده‌اند و بعضی گفته‌اند که «استاد دارد برای کلاس اشباح درس می‌دهد»

سردار آزمون، مهاجم تیم ملی ایران و بایرلورکورن آلمان با بازنشر یکی از این ویدیوها، استادی که در حال نوشتن روی تخته در کلاس خالی است را «مفت‌خور» نامیده است.

همزمان بسیاری از اساتید دانشگاه اعلام کرده‌اند که در همبستگی و حمایت از دانشجویان بازداشتی کلاس تشکیل نمی‌دهند و یا حضور غیاب نمی‌کنند تا مقام‌ها نتوانند از لیست حضور و غیاب «فهرست بدها» درست کنند.

تصاویر «تدریس برای اشباح» در حالی منتشر می‌شود که مهرماه در ایران همزمان با آغاز سال تحصیلی است و دانشگاه‌ها و مدارس معمولا در نیمه اول این ماه پر جنب و جوش‌اند. اما با ادامه اعتراضات سراسری که اکنون به سومین هفته خود نزدیک می‌شود، بسیاری از دانشجویان و دانش‌آموزان با سر دادن شعارهایی در مخالفت با «حجاب اجباری» و «جمهوری اسلامی» از وارد شدن اعتراضات سراسری به فاز «انقلاب و قیام» سخن می‌گویند.




www.youtube.com/watch?v=G58whNgEE8o

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: