به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 17 مهر ماه 1401 = 09-10 2022

مزدوری که به سر راننده شلیک کرده بود به هلاکت رسید+عکس

یکی از سرکردگان بسیج روز شنبه در جریان اعتراضات سنندج به‌ هلاکت رسید. به گزارش ایرنا، غلامرضا بامدی از سرکردگان بسیج سنندج در حین درگیری با مردم معترض به هلاکت رسیده است.

ایرنا نوشت: «غلامرضا بامدی» از نیروهای لشکر ۲۲ بیت‌المقدس سپاه کردستان بوده است.

یکی از کاربران نوشته است: این فرد شبیه یک سردسته لباس شخصی ها است که روز شنبه در سنندج بسوی مردم شلیک می کرد و هنگام تیراندازی به سر راننده ای که بوق می زد، در محل حضور داشت.

بی بی سی بعدازظهر دیروز خبر داد: همزمان با ادامه اعتراض‌ها در سنندج، گزارش‌ها از این شهر حاکی است که یک نفر با شلیک مستقیم گلوله‌ای به سرش کشته شده است.

در ویدئوهایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، مردی دیده می‌شود که پشت فرمان یک خودوری پراید نشسته و گلوله‌ای از سمت چپ به سرش اصابت کرده و کشته شده است.

شبکه حقوق بشر کردستان می‌گوید که این اتفاق در خیابان تاج شهر سنندج رخ داده است. این منبع، فرد تیرانداز را از «نیروهای لباس شخصی حکومتی» توصیف کرده است.

اما در مقابل، علی آزادی فرمانده انتظامی استان کردستان گفت که این فرد توسط «ضد انقلاب» کشته شده است.

او گفت: «بررسی‌های ما نشان می‌دهد اساسا نیروهای پلیس در زمان حادثه در این نقطه حضور نداشته‌اند.»

این نخستین بار نیست که فرمانده انتظامی استان کردستان کشته‌شدن معترضان را به مخالفان نظام نسبت می‌دهد.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: