قطع اینترنت؛ هشدار نماینده: برای امنیت "نظام" خطرناک است
فروش بعضی کسب و کارهای اینترنتی به صفر رسیده است
به گفته رئیس اتحادیه کسب و کارهای مجازی در ایران، محدودیتهای اینترنتی در هفتههای اخیر باعث افت فروش ۴۰ تا ۷۰ درصدی کسب و کارهای متوسط و کوچک در فضای مجازی شده است.
فرشاد وکیلزاده به خبرگزاری ایلنا گفت کسانی که در اینستاگرام داد و ستد میکنند و سایت مستقل ندارند «دچار مشکل اساسی شدهاند».
اینستاگرام، تنها شبکه اجتماعی مهمی که در ایران فیلتر نبود، در جریان اعتراضات اخیر مسدود شد.
به گفته وکیلزاده، «برخی از کسب و کارهای اینستاگرامی تا ۱۰۰ درصد کاهش فروش داشتهاند، به عبارت دیگر فروش آنها صفر شده است.»
او گفت کسب و کارهای بزرگ مجازی هم «به طور متوسط شاهد افت فروش حدود ۱۰ تا ۲۰ درصدی» بودند و افزود «در بازارهای سنتی و کسب و کارهای فضای حقیقی نیز ما شاهد کاهش فروش هستیم.»
برای امنیت "نظام" خطرناک است
اقتصاد 24 نوشت: همزمان با شروع اعتراضات در ایران، با کاهش چشمگیر سرعت اینترنت و فیلتر پلتفرمهای اینستاگرام و واتساپ مواجه شدیم و حال پس از گذشت سه هفته همچنان معلوم نیست که این رویکرد تا چه زمانی ادامه داشته باشد. این وضعیت، بیش از همه، افرادی را عصبانی کرده که کسب و کارشان را در این بستر فراهم کرده بودند.
در همین رابطه، البرز حسینی، نماینده خدابنده گفت: پس از ناآرامیهایی که از چند هفته پیش در کشور آغاز شد، با محدودیت اینترنت و برخی پلتفرمهای شبکههای اجتماعی خارجی در کشور مواجه شدیم که این اتفاق باعث شد افراد زیادی که کسب و کارشان اینترنتی بود، آسیب ببینند.
نماینده خدابنده تصریح کرد: اگر فضای کنونی اینترنت و فیلترینگ در کشور ادامه پیدا کند، قطعاً به جامعه آسیب بیشتری وارد خواهد کرد و به تبع آن، خیلی از مشاغل و درآمدها با چالش جدی روبرو خواهند شد و مشکل دیگری که ایجاد خواهد شد این است که نارضایتی فعالان این حوزه هم به نارضایتیهای موجود کشور، اضافه خواهد شد که این موضوع برای امنیت کشور خطرناک است، از اینرو، مسئولان امر باید برای این حوزه، سریعاً تصمیمگیری کنند، چون ادامه این روند به نفع کشور نیست.