یک پزشک زن در یورش نیروهای حکومتی در تهران کشته شده است
سازمان نظام پزشکی کشور خبر منتشر شده در خبرگزاری ایرنا مبنی بر کشته شدن دکتر پریسا بهمنی «بر اثر تصادف» را تکذیب کرد.
خبرگزاری دولتی ایرنا روز دوشنبه ۹ آبان از قول رئیس روابط عمومی سازمان نظام پزشکی نوشت که این پزشک در «سانحه رانندگی» جان خود را از دست داده است.
این در حالیست که دکتر پریسا بهمنی، متخصص جراحی عمومی و اهل زنجان، در جریان تجمع آرامی که روز ۴ آبان در برابر ساختمان نظام پزشکی کشور در تهران برگزار شده بود، هدف یورش نیروهای حکومتی قرار گرفت و کشته شد.
دکتر محمد رازی، قائم مقام سازمان نظام پزشکی کشور در همان روز به نشانه اعتراض به ایجاد «جو امنیتی» برای گردهمایی مسالمتآمیز پزشکان و برخورد خشن مأموران با یکی از پزشکان زن در آن تجمع، از سمت خود استعفا کرد.
در آن روز چندین تن از پزشکان نیز به دست عوامل امنیتی جمهوری اسلامی بازداشت شدند.
بازداشت رئیس و معاون فنی نظام پزشکی مشهد
دکتر علیرضا صداقت، رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد و همسر او دکتر بیتا میرزایی، معاون فنی و پشتیبانی این سازمان روز شنبه بازداشت شدند.
به گزارش رادیو فرانسه، جمعی از پزشکان مشهد که دانشکده پزشکی این شهر شمار آنها را ۲۰۰ نفر ذکر کرده، در روز پنجشنبه برای اعتراض به وضعیت امنیتی موجود در بیمارستانها و لزوم اصل محرمانگی پرونده بیماران از جمله زخمیهای اعتراضات، تجمعی بر پا کرده بودند.
دکتر ریحانه مختاریان نیز که از سخنرانان تجمع جامعه پزشکی مشهد بود، دیروز شنبه در محل کارش بازداشت شد.
به جز این افراد، سه پزشک دیگر به نام دکتر رضا اسدی، دکتر شاکری و خانم دکتر موسوی نیز در مشهد بازداشت شدند. همه این پزشکان به جز دکتر اسدی تا روز دوشنبه همچنان در بازداشت بودهاند.
پیش از این دکتر مهران فریدونی، متخصص پزشکی قانونی، پس از سخنرانی در تجمع نظام پزشکی شیراز در شامگاه دوم آبان در منزلش بازداشت شد. دکتر فریدونی در ویدیویی که در شبکههای اجتماعی همرسان شد، گفته بود که متخصصان پزشکی قانونی بر اساس تجربه و آموزشهای فراوان «به هیچ وجه علت تعیین شده برای مرگ مهسا امینی مدنظرشان نیست».
سازمان پزشکی قانونی علت مرگ مهسا امینی را بیماری زمینهای و نه ضربه به جمجمه اعلام کرده است.