به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 4 دی ماه 1401 = 25-12 2022

احتمال زیاد رویارویی نظامی با حکومت ایران توسط کشورهای غربی

از نظر آمریكا و اروپا امکان توافق با حکومت ایران وجود ندارد

متیو باروز دارای سابقه فعالیت ۲۵ساله در سازمان سیا است. گزارش‌های او با محتوای سناریوسازی برای آینده و پیش بینی روند‌های جهانی مورد تحسین قرار گرفته اند. او اخیرا در نشنال اینترست از احتمال زیاد رویارویی با حکومت ایران توسط کشور‌های غربی نوشته است.

این کارشناس اطلاعاتی نوشته است: رویداد‌هایی که پیامد‌های آن بسیار زیاد خواهند بود. یک دولت جدید راست افراطی در اسرائیل و مجلس نمایندگان جمهوریخواه در ایالات متحده فشار‌ها را برای جنگ با ایران یا خرابکاری در تاسیسات غنی‌سازی اورانیوم و هم چنین تاسیسات موشکی و پهپادی آن کشور تشدید خواهند کرد. در واکنش به این فشار ایران می‌تواند در منطقه و تنگه هرمز پاسخ آمریکا و اسرائیل را بدهد و با افزایش خطر تشدید درگیری مسیر عبور و مرور نفت کش‌ها را مختل کند.

حال سوالی که پیش رو است این که در سال ۲۰۲۳ چقدر احتمال رویارویی حکومت ایران و غرب و جنگ در خاورمیانه وجود دارد؟

فریدون مجلسی دیپلمات سابق در گفتگو با فرارو تاکید کرد: متاسفانه باید بگویم که بسیار نگران جنگ احتمالی هستم. باید در نظر داشت که با توجه به اقدامات اخیر غربی‌ها و تحرکاتی که در منطقه دیده می‌شود، دیگر جنگ یک امر بعید نیست و این احتمال وجود دارد که ما در حال رفتن به سمت یک نزاع نظامی باشیم. زیرا الان غربی‌ها در تلاش هستند اذهان عمومی جهان را به این سمت سوق دهند که جنگ با ایران تنها چاره موجود است و جمهوری اسلامی یک خطر برای مردم خودش و منطقه و حتی در سطح جهانی است.

این تحلیلگر مسائل بین‌الملل تصریح کرد: نکته مهم دیگر این است که آن‌ها حتی در تلاش هستند اذهان عمومی داخل ایران را هم با خود همراه کنند. آن‌ها با استفاده از توان رسانه‌ای خود سعی دارند مردمی را که از اصلاح در کشور ناامید هستند را با خود همراه کنند و آن‌ها را قانع کنند که تنها راه چاره یک جنگ نظامی است.

او افزود: آن‌ها در همه موارد پیش از جنگ سعی کردند افکار عمومی جهانی را به این سمت ببرند که این کشور‌ها خطر جدی برای دنیا هستند یا به گونه‌ای جامعه جهانی را قانع کنند که با جنگ نظامی موافقت و همراهی کنند؛ بنابراین نباید نه جنگ را بعید بدانیم و نه خیلی خودمان را دست بالا و طرف مقابل را دست بسته ببینیم. ضمن اینکه رویکرد‌های ایران هم طی چند دهه اخیر در منطقه به گونه‌ای بوده است که تا حدود زیادی بهانه‌های کافی و ابزار‌های لازم برای اینکه غربی‌ها وجهه ایران را مخدوش کنند و به عنوان یک خطر معرفی کنند، در اختیارشان قرار داده است؛ لذا من فکر می‌کنم الان باید بسیار نگران وقوع جنگ باشیم.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: