به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 15 دی ماه 1401 = 05-01 2023

ترس و وحشت لابی بدنام "نایاک" از تحقیقات اف‌ بی‌ آی در آمریکا

در حالی که حمایت‌ گسترده جهانی از خیزش انقلابی مردم ایران و تلاش‌ شخصیت‌های سیاسی جهان برای حفاظت از جان معترضان در ایران ادامه دارد، گزارش‌های رسیده به ایران اینترنشنال از مداخله‌گری نایاک برای جلوگیری از طرح تحقیق اف‌بی‌آی از این سازمان خبر می‌دهد.

به گزارش خبرنگار ایران اینترنشنال، درپی مداخله دریا فریور، عضو مجلس نمایندگان ایالت واشینگتن و از اعضای نایاک، و نامه‌نگاری جمال عبدی، رییس نایاک، تصویب طرح شورای شهر سیاتل برای تقاضا از اف‌بی‌آی جهت تحقیق و تفحص از عملکرد نایاک به تعویق افتاد.

اعمال نفوذ نایاک برای جلوگیری از تصویب طرح تحقیقات اف‌بی‌آی در حالی صورت می‌گیرد که این سازمان به دلیل لابی‌گری برای جمهوری اسلامی در میانه خیزش انقلابی مردم ایران و پیش از آن، مورد انتقادات گسترده‌ای قرار دارد.

در اواخر مهرماه، رضا اصلان، عضو هیات مشاورین سازمان نایاک، در ویدیویی از کناره‌گیری خود از این سازمان خبر داد. او گفت نام نایاک با چنان بار منفی همراه شده، که امکان ارتباط برقرار کردن با مخاطبان را در این «برهه تاریخی» ناممکن می‌کند. او تاکید کرد این دیوار ارتباطی باید فرو بریزد.

لابی‌گری نایاک به نفع جمهوری اسلامی در شرایطی است که حتی دولت جو بایدن نیز بارها تاکید کرده مذاکره با جمهوری اسلامی و احیای برجام دیگر در دستور کارش نیست و در عوض بر حمایت از معترضان در ایران تمرکز دارد.

رابرت مالی، نماینده آمریکا در امور ایران، در توییتی با اشاره به حکم اعدام مهدی محمدی فرد و محمد بروغنی جوانان ۱۸ و ۱۹ ساله، نوشت که «رهبران ایران باید به حرف جوانان خود گوش دهند، نه اینکه آنها را بکشند.»



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: