به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 3 اسفند ماه 1401 = 22-02 2023

ایران؛ پژو یک میلیارد تومان شد/مقصر اصلی سکه ۳۰ میلیونی

یک عضو مجلس خامنه ای ضمن انتقاد از گرانی خودرو پس از عرضه آن در بورس گفت: تا کی مردم باید خسارت کارنابلدی و ضعف مدیران را بپردازند.

به گزارش خانه ملت، لطف اله سیاه کلی در جلسه علنی امروز چهارشنبه، ۳ اسفند ماه مجلس شورای اسلامی در بخشی از صحبت‌های خود در جریان بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش خودرو و ارز مشکل داریم، تا کی مردم باید خسارت کارنابلدی و ضعف مدیران را بپردازند.

نماینده قزوین و آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خودرو و ارز اثر روانی خود را در جامعه بر جای می‌گذارد، عرضه خودرو را به بورس بردیم و اکنون قیمت پژو به یک میلیارد تومان رسیده است.

مقصر اصلی سکه ۳۰ میلیونی

از سوی دیگر رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران با اشاره به اینکه عامل دوم افزایش قیمت طلا و سکه در روز‌های اخیر، افزایش قیمت اونس جهانی است، گفت: باید توجه کنیم تاثیری که دلار ۵۰ هزار تومانی در قیمت طلا و سکه دارد افزون بر قیمت اونس جهانی است.

محمدولی در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه مهم‌ترین عامل موثر در سکه ۳۰ میلیون تومانی چیست؟ گفت: فعال‌ترین متغیر و عمده‌ترین عامل موثر بر قیمت سکه و طلا قیمت دلار و ارز است.

وی گفت: اگر مسئولان اقتصادی بتوانند قیمت دلار را کاهشی کنند بی تردید قیمت طلا و سکه هم تغییراتی می‌کند در غیر این صورت شاهد افزایش قیمت طلا و سکه خواهیم بود.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: