به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 8 اسفند ماه 1401 = 27-02 2023

با وضعیتی که امروز در بازار دیدم شاید کار به اردیبهشت هم نکشد

به گزارش سایت انصاف نیوز، یک فعال اقتصادی می گوید: يک سال پيش در اوايل اسفند در تحليلي با استفاده از بررسي فني نتيجه گرفتم ميانگين قيمت ارز در سال ١٤٠١ بين ٤٠ تا ٤٥ هزار تومان خواهد بود. در آن زمان دوستان بنده را به منفي بافي و بسط نااميدي متهم مي كردند. اگر آن روز هزار دليل براي اميدوار بودن وجود داشت امروز حتي يكي هم باقي نمانده. برعكس هزار دليل وجود دارد كه اوضاع دلار و اقتصاد از اين كه هست به مراتب بدتر و بدتر و بدتر ميشود و اگر اتفاق خاصي نيافتد كه با شرايط موجود بعيد است و جايي براي خوش بيني نمانده، تا تابستان دلار به صد هزار تومان سلام خواهد كرد.

به‌ دلیل افزایش قیمت دلار فروش بسیاری کالاهای تولیدی متوقف شده و بسیاری از فروشندگان و تولیدکنندگان به‌دلیل نوسانات ارزی حاضر به فروش محصولات خود نیستند. اکنون سؤال این است که این وضعیت تا چند روز یا چند ماه ادامه خواهد داشت؟ میزان تاب‌آوری مردم در این خصوص چقدر خواهد بود؟

هموطنی در بازار تهران گفته: همیشه دم عید بازار مبلمان و پرده رونق زیادی داشت امسال برای اولین بار بازار راکد است و تجارتی صورت نمی‌گیرد. این وضعیت نمی‌تواند زیاد ادامه داشته باشد.

یک هموطن دیگر از شمال ایران گفته: اکثر مردم در اثر گرانی کم طاقت شده‌اند و به‌ طور علنی در همه جا به حکومت بدوبیراه می‌گویند. صبر مردم خیلی وقت است که تمام شده و دیگر تحمل تورم و بیکاری را ندارند. الآن فقط مردم به فکر شکمشان هستند که گرسنه نماند. اکثرا فقط به فکر این هستند که از شدت گرسنگی به مرگ دچار نشوند.

هموطن کارمندی هم از تهران گفته: اگر وضع تا یک ماه دیگر به‌این منوال پیش برود با قیام گرسنگان روبرو خواهند شد. مردم به فروشگاهها هم حمله خواهند کرد. این آخر خط است.

یک کارشناس اقتصادی هم از تهران گفته: پیش‌بینی من این است که حکومت در اردیبهشت‌ماه با اعتراضات سخت‌تری روبرو می‌شود. الآن دم عید است از آخر فروردین چک‌ها برمی‌گردد و بحران کلان اقتصادی خودش را نشان می‌دهد. با وضعیتی که امروز در بازار دیدم شاید کار به اردیبهشت هم نکشد.

یک دانشجو نیز از تهران می گوید: اوضاع بد اقتصادی روزگار دانشجویان را سیاه کرده است. قیمت ها ساعت‌مره بالا می‌رود. زندگی خیلی سخت شده اما مردم امیدوارند و خیلی‌ها می‌گویند عیبی ندارد بگذار دلار به صد هزار تومان هم برسد اما بی‌تردید حکومت در گیرودار همین بحران نابود می‌شود.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: