به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 15 اسفند ماه 1401 = 06-03 2023

سیاست خارجی نظام به خطرناک ترین مرحله در ۴۴سال اخیر رسیده

یک روزنامه داخلی از تحویل سفارت افغانستان در ایران به طالبان انتقاد کرده و آن را «معاشقه سیاسی» با طالبان خوانده و نوشته است: متاسفانه سیاست خارجی ما اکنون به خطرناک‌ترین مرحله خود در ۴۴ سال اخیر رسیده است.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: معاشقه سیاسی با طالبان، سرانجام برای جمهوری اسلامی دردسرآفرین شد. ماجرای تحویل دادن سفارت افغانستان در تهران به طالبان، اقدامی خارج از قواعد دیپلماتیک بود که توجیهات وزارت امور خارجه هم نتوانست بر آن سرپوش بگذارد.

طبیعی بود که بعد از استقرار حکومت خودخوانده طالبان در کابل، پاکستان با آن همکاری کند و سفارت افغانستان را در اختیار نمایندگان طالبان قرار دهد. باقی می‌مانند دو کشور چین و روسیه که قبل از ایران سفارتخانه‌های افغانستان در پکن و مسکو را در اختیار نمایندگان طالبان قرار دادند و اکنون وزارتخارجه جمهوری اسلامی مرتکب همین اقدام شده، معنایش اینست که به این دو کشور اقتدا کرده است.

این روزنامه نوشت: متاسفانه سیاست خارجی ما اکنون به ضعیف‌ترین و خطرناک‌ترین مرحله خود در ۴۴ سال اخیر رسیده است. منافع ملی کشور ایجاب می‌کند این سیاست به صورت بنیانی مورد تجدید قرار گیرد






کهن دیارا March 7, 2023 01:20 AM

مگه بین طالبان و ج آدمکشان اسلامی در ایران تفاوتی هست هردو حکومت متحجر و از اعماق سیاه تاریخ بشریت سربرآورده اند سگ زرد برادر شغاله ٬مرگ بر طالبان چ کابل باشه چ تهران !

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: