فیلم؛ تیراندازی نیروهای حکومتی به سمت مردم معترض در فنوج
ماموران کلانتری در شهرستان فنوج در استان سیستان و بلوچستان راکبان دو موتورسیکلت را عامدانه زیر گرفتهاند. در پی این حادثه مردم در فنوج مقابل اداره نیروی انتظامی این شهرستان تجمع کردند که با تیراندازی روبرو شد و شماری زخمی به گذاشت. (فیلم زیر)
سایت "حال وش" که اخبار حقوق بشر سیستان و بلوچستان را پوشش میدهد نوشت: طبق آخرین اطلاعات رسیده به حال وش یک نوجوان ۱۶ ساله کشته شده و سه تن از راکبین متورسیکلت بر اثر زیر گرفتن خودری کلانتری و سه شهروند دیگر بر اثر تیراندازی ماموران زخمی شده اند.
به نوشته این خبرگزاری یکی دیگر از کسانی که زیر گرفته شدند در کما به سر میبرد.
رسانک نیوز که آن هم اخبار این منطقه را پوشش می دهد نوشت: مردم فنوج در اعتراض به کشته و مجروح شدن چندین شهروند موتورسوار و معترض توسط ماموران کلانتری در مقابل این پایگاه نظامی تجمع کردهاند.
خبرگزاری سپاهی فارس در این باره نوشت: برخی از معترضان سنگ و شیشه به سمت ساختمان کلانتری پرتاب کردند و پلیس برای متفرق کردن این افراد مجبور به تیراندازی هوایی شد.
www.youtube.com/watch?v=k-zFRkObgxs
با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید.
برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD