به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 15 تیر ماه 1402 = 06-07 2023

دزدی دریايی پاسداران در خلیج فارس؛ تناقض گویی و رسوایی تسنیم

تناقض‌گویی رسانه سپاه درباره تلاش ناکام در توقیف دو نفتکش

پس از آنکه نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد با مداخله خود توانسته مانع از توقف دو نفتکش به دست پاسداران خامنه ای شود، رسانه وابسته به سپاه موضوع را تکذیب و سپس تایید کرده است.

شب گذشته خبرگزاری تسنیم به نقل از «یک منبع آگاه دفاعی» نوشت که «ادعای نیروی دریایی آمریکا مبنی بر تلاش سپاه پاسداران جهت توقیف دو نفتکش» تکذیب می‌شود. اما امروز همین رسانه خبر داده که نیروی دریایی آنها به دنبال توقیف یک نفتکش بوده است.

نیروی دریایی آمریکا ماهیت «مداخله» خود برای ممانعت از توقیف نفتکش‌ها را روشن نکرده است. این رویارویی در میان آب‌های ایران و عمان رخ داده است.

به گزارش بی بی سی، خبرگزاری تسنیم درباره ماهیت ماجرای نفتکش ریچموند نوشته است که این نفتکش با یک شناور ایرانی برخورد کرده و با وجود آبگرفتگی و مصدومیت پنج نفر از خدمه این شناور، «نفتکش ریچموند ویجر پس از این تصادم، بدون توجه به قوانین و مقرارت بین المللی دریایی و سانحه، به راه خود ادامه داد.»

بر این مبنا مالک این کشتی با مراجعه به مراجع قضایی خواهان توقیف آن شده است و «صبح چهارشنبه نفتکش متخلف، شناسایی شد ولی بی توجه به هشدارها و اخطارهای ناو نیروی دریایی ارتش و با تغییر مسیر خود، وارد آب‌های سرزمینی کشور عمان شد.»

امروز سخنگوی سپاه، در مراسمی از نیروی دریایی سپاه ستایش کرده و گفته این نیرو در جهت «تامین امنیت پایدار در آب‌های نیلگون خلیج همیشه فارس و تنگه هرمز و دفع هرگونه تهدید و ایجاد مزاحمت در مسیر تردد شناورها» فعالیت می‌کند.

رمضان شریف در حالی ماموریت سپاه را تامین امنیت شناورها در منطقه خوانده که برخی مقام‌های جمهوری اسلامی تهدید می‌کنند که اگر منافعشان به خطر بیفتد تنگه هرمز را خواهند بست. این آبراهه استراتژیک محل عبور حدود یک پنجم از نفت خام و مشتقات نفتی دنیا است.


ایران پرس نیوز




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: