به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 27 اردیبهشت ماه 1402 = 17-05 2023

عکس؛ این دو لباس شخصی وحشی شهرک اکباتان را شناسايی کنید

سه روز پس از انتشار گزارش‌ها از تخریب کافه‌های شهرک اکباتان در غرب تهران، واکنش‌ها به این اقدام شهرداری و نیروهای لباس شخصی جمهوری اسلامی ادامه دارد. کاربران شبکه‌های اجتماعی با انتشار تصاویری از این نیروهای لباس شخصی (عکس زیر) نوشتند که نیروهای امنیتی با ماسک و کلاه مشکی و سوییشرت (به منظور شناسایی نشدن)، برای تخریب کافه‌های شهرک اکباتان اقدام کردند.

برخی کاربران تاکید کردند تلاش برای ناشناس بودن در حالی است که حکومت با هدف وارد آوردن فشار بر مردم، قصد داشته «واکنشی وحشیانه» در برابر نافرمانی‌های مدنی اهالی شهرک اکباتان در مورد حجاب اجباری داشته باشد.

آزاده دواچی، فعال حقوق‌بشر و زنان به ایران اینترنشنال گفت: شهرک اکباتان یکی از کانون‌های اصلی اعتراضات علیه جمهوری‌اسلامی است و حکومت می‌خواهد هر طور که شده آن را حذف کند

ایران پرس نیوز




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: