به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 20 خرداد ماه 1402 = 10-06 2023

خاورمیانه؛ آمریکا آب پاکی را روی دست جمهوری اسلامی ریخت

کلودیا تنی عضو کمیته خارجی مجلس نمایندگان آمریکا طی پیام توئیتری نوشت: برنامه اتمی رژیم ایران تهدیدی برای اسراییل است و ثبات منطقه و امنیت جهانی را به خطر می‌اندازد. من امروز همراه با جاش گاتهایمر نماینده جمهوریخواه رهبری ارسال نامه‌ ای را به عهده گرفتم و از متحدان اروپایی‌مان خواستیم تا تحریم‌های فوری را آغاز کنند. اخاذی اتمی رژیم ایران باید پایان یابد. اکنون زمان اقدام جسورانه و قاطع فرا رسیده است. تحریم‌های فوری پیام روشنی را به آنها خواهد داد مبنی بر این‌که اخاذی اتمی عواقب شدیدی دارد و گسترش برنامه هسته‌ ای تان قابل‌تحمل نخواهد بود.

هرگز خاورمیانه را ترک نخواهیم کرد

وزیر خارجه آمریکا در سفرش به عربستان، ضمن تاکید بر اهمیت مشارکت واشنگتن و ریاض، این روابط را "استراتژیک" خواند و گفت: آمریکا هرگز خاورمیانه را ترک نخواهد کرد.

بلینکن گفت: روابط آمریکا و عربستان پایه مستحکمی داشته و دو طرف با هم برای حمایت از منافع مشترک ملت‌هایشان تلاش می‌کنند و بر این اساس روابط با عربستان یک رابطه استراتژیک است و ما هرگز خاورمیانه را ترک نخواهیم کرد.

وزیر خارجه آمریکا در ادامه گفت: آنچه در منطقه شاهد هستیم، انسجام بیشتر است، بخشی از آن را در عادی‌سازی روابط میان اسرائیل و همسایگانش و کشورهای عربی و نیز کشورهای غالبا اسلامی خارج از منطقه مشاهده کردیم و این یک رویکرد مثبت است و چیزی است که تصمیم داریم به تحقق آن کمک کرده و برخی توافق‌های موجود و نیز این اقدامات را گسترش دهیم.



اردلان June 10, 2023 02:20 PM

این درصورتیست که آمریکا و متحدین اروپایی آنان طی گذشت ۴۵ سال همواره با ژست گرفتنهای بظاهر مخالف با رژیم ملاها اما در واقع تا کنون آنان تلاش داشته اند با فریب افکار عمومی با اعمال تحریمهای آبکی در برابر اندک افرادی در درون رژیم اقدام کنند اما هرگز نخواسته اند با اعمال تحریمهای جدی و کارساز در برابر جمهوری عسلامی عمل کرده باشند
همچنین تحریمهای اعمال شده تا کنون نتنها کوچکترین تاثیرات منفی بر زندگی سران و مزدوران رژیم نداشته بلکه مجموعه تحریمها بیشتر ضربات بسیار سنگین و مهلکی بر اقتصاد مردم اسیر در داخل ایران وارد آورده

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: