به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 20 خرداد ماه 1402 = 10-06 2023

هشدار مکرون به رژیم: کمک نظامی به روسیه را فورا متوقف کنید

خبرگزاری فرانسه در خبری فوری از پاریس گزارش داد: رئیس جمهور فرانسه امروز در یک تماس تلفنی با رئیسی از حکومت ایران خواست فورا به حمایت خود از روسیه در جنگ اوکراین پایان دهد.

بنا براین گزارش، امانوئل مکرون در گفتگو با رئیسی نسبت به عواقب بسیار وخیم همکاری های نظامی با روسیه به حکومت ایران هشدار داد.

این در حالیست که آمریکا روز جمعه اطلاعاتی را از طبقه‌بندی محرمانه خارج و اعلام کرد که رژیم ایران از طریق دریای خزر پهپادها را به روسیه ارسال می‌کند تا در جنگ وحشیانه علیه اوکراین مورد استفاده قرار بگیرد.

دولت بایدن برای اولین بار گفت که پهپادهای رژیم ایران و تجهیزات مربوطه از بندر امیرآباد ایران و با عبور از دریای خزر به ماخاچکالا در روسیه ارسال می‌شود و بعد از طریق خشکی به فرودگاههای نزدیک به جبهه برای بکارگیری علیه سربازان اوکراینی فرستاده می‌شود.

آمریکا هم‌چنین یک تصویر ماهواره‌ ای منتشر کرد که گفت محلی را در منطقهٔ اقتصادی خاص آلابورگا در روسیه نشان می‌دهد که در آنجا روسیه و رژیم ایران در حال ساختن یک کارخانه تولید پهپاد هستند.

جان کربی، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در این ارتباط می‌گوید: ما از ابزارهایی که در اختیار داریم برای افشا و مختل کردن این فعالیت‌ها و همکاری‌های مشترک نظامی میان روسیه و ایران استفاده می‌کنیم و آماده انجام کارهای بیشتری هستیم.

او افزود که روسیه در هفته‌های اخیر بارها از پهپادهای ایران برای حمله به کی‌یف و ایجاد رعب و وحشت در میان مردم اوکراین استفاده کرده و به نظر می‌رسد همکاری نظامی روسیه و جمهوری اسلامی بیش از پیش در حال گسترش است.

جان کربی گفت: از سوی دیگر روسیه نیز متقابلا به جمهوری‌اسلامی پیشنهاد همکاری‌های نظامی بی‌سابقه‌ای از جمله در زمینه‌های موشکی، جنگ الکترونیک، و پدافند هوایی داده است.

یک مشاور ایرانی تبار نهاد‌های اروپایی به یورونیوز گفته: حکومت ایران در جنگ مستقیم با ناتو است و بازیچه دست چین و روسیه شده است.



بهرام June 10, 2023 10:31 PM

گوشزدی تنها برای بکار بردن نامهایی در این مقاله
دریای مازندران یا دریای کاسپین (قزوین) به پارسی کهن است
کاسپین نام شهر قزوین به پارسی کهن بوده و قزوین نام عربی آن است
کاسپین به افتخار قوم کاسپ (مردم محلی و شمالی ایران) نامگذاری شده
دریای خزر با حازار و به زبان ترکی استانبولی است

شهر دژ به زبان پارسی(قلعه به عربی) در سال ۱۹۲۲«مخاچ قلعه» به افتخار «محمد علی مخاچ» سردار داغستانی نامگذاری شد و ماخاچکالا به زبان داغستانی پس از سقوط تزار رومانو نامگذاری شد ولی پیشتر این شهر پتروفسکوی به نام پتر تزار روسیه نامگذاری شده بود
این شهر در پارسی کهن در زمان ساسانیان به نام دژ مروارید شناخته میشد

گزارش یا اعتراض به این نظر


نسل بیدار June 11, 2023 12:06 AM

آیا می دانستید که بیش از ده (۱۰) دانشگاه در انگلیس با رژیم آخوندها در ساختن پهباد‌ها همکاری می کنند؟ و جالب است که در هیچ کجا در این مورد صحبتی نمی شود و هیچ کشوری به انگلیس اعتراض نمی کند که چرا به آخوند‌ها در ساختن پهباد‌ها کمک می کنید * حالا پیدا کنید پرتقال فروش را *

تنها راه نجات مردم ایران، خیزش یک صدا و سراسری است با هدف سرنگونی چرا که جهان مردم ایران را سر کار گذاشته * جهان از یک سوی با آخوند‌ها در جنگ لفظی است و از سوی دیگر زیر بازوی آخوند‌ها را گرفته‌ا‌ند که آنها سقوط نکنند * بیدار شو و برخیز *

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: