به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 26 خرداد ماه 1402 = 16-06 2023

فیلم؛ حجاب اجباری: چهره این پاسدار جنایتکار را به یاد داشته باشید

پاسدار جنایتکار حسن مفخمی، فرمانده انتظامی مازندران در بازدید از سواحل بابلسر گفته: در این استان و در شهرستان‌های ما، خدای ناکرده کسی خواست ناهنجاری کند، به حکم قانون گردنش را بشکنید، پاسخش هم با من... (فیلم زیر)

در همین حال ضمن ادعای استفاده از «هوش مصنوعی» برای شناسایی بانوان بی حجاب، فرمانده ‌کل نیروی انتظامی گفته رئیسی با افزایش دوربین‌های نظارتی موافقت کرده است.

پاسدار جنایتکار رادان با اشاره به این که «برخورد با کشف حجاب از طریق دوربین‌ها» در حال اجرا است و نیروی انتظامی از دولت درخواست کرده «سطح پوشش» دوربین‌های نظارتی بیشتر شود، گفته «رئیس جمهور نیز با این موضوع موافق بودند و امید است به زودی اعتباراتی برای این امر تخصیص یابد.»

همزمان خبرگزاری فارس، وابسته به سپاه پاسداران ویدئویی منتشر کرده که در آن مزدوران لباس‌شخصی در خیابان ولیعصر تهران به زنان «تذکر حجاب» می‌دهند و در ادامه تصویر کارت ملی برخی از این شهروندان به شکل تار نمایش داده می‌شود.

این در حالیست که مقاومت زنان در برابر حجاب اجباری ادامه دارد و هر روز تصاویری از حضور آنها در اماکن عمومی شهرهای مختلف ایران منتشر می‌شود.





www.youtube.com/watch?v=1gcmZxocFyc

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD



خسرو June 16, 2023 09:25 AM

مواظب باش تا بزودی مردم گردن خودتو نشکنند

گزارش یا اعتراض به این نظر


داش آکل June 16, 2023 09:30 AM

این دستمال به دست چهارپاهی از طرز راه رفتنش و قیافش معلومه که در دوران کودکی خیلی مورد عنایت قرار گرفته! یکی نیست بهش بگه بازم چشم شوهرتو دور دیدی دور ورداشتی؟ ببند در گاله رو بلبلی

گزارش یا اعتراض به این نظر


ایران فردا June 16, 2023 04:03 PM

تو پوفیوز جیره خوار ٫ اگر شرف داری برو و یخه سعید طوسی را بگیر ٫ که به بچه‌ تجاوز کرده ٫ برو یخه رهبر قرمساق را بگیر ٫ که دست دوستی و محبت به سر روی این متجاوز میکشد ٫ دیدی که شرف نداری که هیچ ٫ از همان قماش رهبرت هستی

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: