به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 1 تیر ماه 1402 = 22-06 2023

اوکراین و توهمات مالیخولیایی خامنه‌ای؛ شتر در خواب بیند پنبه دانه

یک روزنامه حکومتی نوشته: به نفع ماست که جنگ اوکراین به ضرر غرب تمام شود

روزنامه همشهری نوشت: نقش ایران در کنار روسیه و چین به‌عنوان ۳ کشور مؤثر در شکل‌دهی به معادلات بین‌المللی در راستای چندجانبه‌گرایی نیز در دولت سیزدهم بسیار مهم است.

امروز نگاه‌ها به دولت ایران تغییر کرده و کشور‌ها از یک سو به نقش منطقه‌ای ایران واقف شده‌اند و از سوی دیگر با مواضع منطقی و انقلابی کشور آشنا شده‌اند. آن‌ها می‌دانند که نمی‌توانند فریب‌کاری کنند. اتفاقی که در دولت قبل رخ داد و آن‌ها با وعده‌های نسیه ظرفیت‌های نقد ما را می‌بردند تکرار نمی‌شود و امروز دیگر خودفریبی وجود ندارد.

با توجه به این تحولات امروز زمینه برای حل برخی از چالش‌ها و پیش بردن معاملات برد-برد به خوبی فراهم شده است. قطعا اگر دولت سیزدهم دقت بیشتری خرج دهد و بتواند از روند‌های آتی تصویر درستی به‌دست بیاورد فرصت‌های بهتری در آینده نزدیک نصیب ما خواهد شد. نمونه آن نیز بحث پایان جنگ اوکراین به ضرر غرب است که فرصت‌های متنوعی به ما می‌دهد؛ چراکه وقتی این جبهه فروبپاشد امکان امتیازگیری از آن نیز فراهم می‌شود.





داش آکل June 22, 2023 11:09 AM

جا دارد اگراین چند کماندوی انتحاری و تعلیم دیده را برای کشتن خامنه ای و اطرافیانش به ایران اعزام کند که حداقل قسمتی از انتقام خون مردم اکراین را گرفته باشد

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: