به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 8 مرداد ماه 1402 = 30-07 2023

سند وطن فروشی خامنه‌ای خائن: تخفیف نفتی باورنکردنی به چین

در دو ماه می و ژوئن که تقریبا مصادف با میانه اردیبهشت ماه تا تیر ماه سال 1402 هجری شمسی است، روسیه حاضر به صادرات نفت با 9 دلار پایین تر به چین شده این در حالی است که ایران نفت خود را با ۱۲ الی ۱۵ دلار تخفیف به ازای هر بشکه به چین صادر کرده است.

صادرات نفتی ایران به چین رکوردزنی کرده است این در حالی است که برخی منابع خبر از تخفیف بالای نفتی ایران در ماه های اخیر داشته است.

به گزارش اکوایران، به نقل از خبرگزاری بلومبرگ و رویترز، در سه ماهه ابتدایی سال ۲۰۲۳ ، صادرات نفت ایران به چین افزایش داشته است. این درحالی است که البته طبق برخی اخبار، ایران برای حفظ سهم خود در بازار چین و افزایش صادرات، تخفیف‌های نفتی به نسبت بالایی به کشور چین داده است.

بر اساس آمارهای موسسه کپلر، حجم صادرات نفت ایران به کشور چین در سال ۲۰۲۳ افزایش چشمگیری داشته است. به نقل از رویترز صادرات نفت ایران به چین در سه ماه اول این سال میلادی معادل ۹۳۰ هزار بشکه در روز بوده است. این در حالی است که در ماه فوریه سال ۲۰۲۳ حجم صادرات نفت ایران به چین به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه در روز رسیده است. افزایش آمار صادرات نفت ایران نشانه خوبی برای درآمد ارزی در داخل کشور است اما گزارش‌ها حاکی از آن است که نفت ایران در ماه‌های گذشته ارزانتر از قیمت جهانی به کشور چین فروخته شده است.

به نقل از خبرگزاری بلومبرگ و رویترز در دو ماه می و ژوئن که تقریبا مصادف با میانه اردیبهشت ماه تا تیر ماه سال 1402 هجری شمسی است، روسیه حاضر به صادرات نفت با 9 دلار پایین تر به چین شده است این در حالی است که ایران نفت خود را با ۱۲ الی ۱۵ دلار تخفیف به ازای هر بشکه به چین صادر کرده است.

بر اساس محاسبات اگر ایران همین روند افزایشی خود که در سه ماه اول سال ۲۰۲۳ داشته، (یعنی صادرات 930 هزار بشکه نفت در روز به چین) را در ماه می و ژوئن نیز ادامه دهد، رقمی معادل با حداقل ۶۷۰ میلیون دلار و حداکثر ۸۳۷ میلیون دلار در دو ماه به چین تخفیف داده است. به عبارتی به نظر می‌رسد دولت رئیسی برای حفظ سهم در بازار نفت چین ، افزایش صادرات و ارزآوری به تخفیف‌های نفتی باورنکردنی روی آورده است.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: