به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 19 مرداد ماه 1402 = 10-08 2023

فیلم؛ بانوی خواننده "امشب در دل نوری دارم" در ۸۵ سالگی درگذشت

پروین خواننده پیشکسوت ایرانی در ۸۵ سالگی درگذشت

فیلم زیر: چندی پیش ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی از پروین منتشر شد که بدون حجاب اجباری تصنیف «غوغای ستارگان»، ساخته‌ همایون خرم و شعر کریم فکور را بار دیگر می‌خواند.

پروین نوری وند در سال ۱۳۱۷ در تهران متولد شد، وی در ابتدا کارمند بانک بازرگانی بود و توسط همایون خرم و به کمک یکی از بستگان خود پا به عرصه هنر نهاد. او یکی از بهترین خوانندگان موسیقی ایرانی بود، که با خواندن بیش از ۳۰۰ ترانه و آواز در دهه ۳۰ و ۴۰ کارنامه درخشانی از بهترین آهنگ‌ها و ترانه‌ها همچون غوغای ستارگان، پیک سحری، درد عشق و انتظار، زمستان..دارد.

بانو پرون همچنین در برنامه‌ گلها از جمله یک شاخه گل؛ گل‌های رنگارنگ اجراهای قابل توجهی داشت. صدای او بسیار پرطنین و قدرتمند بود و در محدوده‌ آلتو (صدای بم بانوان) محسوب می‌شد، به طوری که صدا و توانایی او را با خواننده‌ای همچون دلکش مقایسه می‌کردند.





www.youtube.com/watch?v=x0duKMs5gI0

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD



اردشیر August 10, 2023 01:07 PM

یاد این بانوی گرامی همواره با ماست
اگر بهشتی هست اطمینان دارم اینک با همایون خرم و تجویدی و سایر هنرمندان گرامی دور همی برگزار میکنند

گزارش یا اعتراض به این نظر


امیرارشادی August 10, 2023 11:22 PM

از پروین تا کهکشان
کنون رسید ز آسمانها مژده
ستاره زمین پروین همنشین ستاره اش پروین شد

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: