به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 19 شهریور ماه 1402 = 10-09 2023

مهاجرت نخبگان؛ ممکن است همین‌جا بمانند و کار دست‌تان بدهند!

نماینده ادوار مجلس می‌گوید: خیلی از افراد جامعه و حتی عده‌ای از نزدیکان خود بنده، مرتب از این سفارت به آن سفارت هستند تا مسیری برای مهاجرت پیدا کنند. این روند خیلی نگران‌کننده است.

علی اکبری نماینده شیراز در مجلس دهم در واکنش به وضعیت کنونی کشور و عملکرد جریانی که پیگیر خالص‌سازی در مملکت و تصفیه استادان دانشگاه‌ها است به سایت رویداد۲۴ گفت: اکنون مشکل بزرگ در کشور این است که یک شکاف و بی‌اعتمادی بین حاکمیت و مردم به وجود آمده و این چالش هم به راحتی، ترمیم نخواهد شد و آثار آن در مشارکت پایین مردم در انتخابات سال ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ مشهود بود.

وی افزود: اکنون بخشی از مردم یا منتقد هستند یا معارض یا به قول آقای رنانی، برخی از افراد جوان در رنج سنی ۲۵ سال یا پایین‌تر، عصیان‌گر هستند و اصلاً هیچ چیزی را قبول ندارند.

شما صاحب این مملکت نیستید

عبدالجواد موسوی، (شاعر و روزنامه‌نگار) هم در یادداشتی نوشت: روزی که آن خانم محترم گفت، هرکس از وضع موجود ناراضی است جمع کند و از این مملکت برود، کمتر کسی فکر می‌کرد این‌جمله زشت و زننده به‌زودی به تئوری یک جناح سیاسی در ایران بدل شود و بزرگ و کوچک این جماعت به دیگران بگویند: اوضاع همین هست که هست؛ اگر ناراضی هستید جمع کنید، بروید. البته از اول هم معلوم بود که آن تمامیت‌خواهی افسارگسیخته، روزی از چنین جاهایی سر در خواهد آورد.

طبیعی است که وقتی کسی جلوی‌تان را نمی‌گیرد، کار به همین فضاحت‌ها می‌کشد. از تریبون رسمی مملکت به هم‌وطنان خودتان می‌گویید: جمع‌کن برو! سرانگشتی هم حساب کنید، اکثر این مردم باید جمع کنند و بروند و شماها بمانید و مدینه فاضله‌تان. ایرادی هم ندارد ولی حالا که چشم دیدن کسی جز خودتان را ندارید، لااقل تسهیلاتی برای جمع‌کردن آن‌هایی که باید بروند فراهم آورید، چون ممکن است همین‌جا بمانند و کار دست‌تان بدهند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: