به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 21 مهر ماه 1402 = 13-10 2023

سفر فرستاده خامنه‌ای به بیروت؛ احتمال سرایت جنگ به کل منطقه؟

وزیر اطلاعات خامنه ای با بیان اینکه با عملیات طوفان الاقصی، گنبد آهنین اسرائیل، ناتو و اتحاد‌های پوشالی استکبار جهانی ‌فرو ریخت، گفت: اسرائیل‌ ‌منتظر سیلی‌ محکم‌تر‌‌ مجاهدان فلسطینی باشد.

در همین حال حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی که به بیروت سفر کرده، با سید حسن نصرلله دبیرکل حزب‌الله لبنان دیدار و گفتگو کرد.

وی در این دیدار گفت: همیشه گفت‌وگو با برادران لبنانی و تبادل نظر با آنها برای ما مفید است.

به گزارش ایسنا، وزیر خارجه جمهوری اسلامی با اشاره به اینکه حمایت نامحدود آمریکا از اسرائیل شرایط را بیش از پیش بدتر خواهد کرد، گفت برخی نگران گسترش جنگ در منطقه و باز شدن جبهه‌های جدید هستند.

وی گفت: اگر اسرائیل مهار نشود، معلوم‌ نیست چه اتفاقی خواهد افتاد. اگر جنایات اسرائیل ادامه یابد، مقاومت از امکانات دیگر خود استفاده خواهد کرد.

از سوی دیگر منابع خبری از سفر وزیر دفاع آمریکا به اسرائیل خبر دادند. این مقام آمریکايی قرار است در این سفر با نخست‌وزیر اسرائیل و وزیر دفاع این کشور دیدار داشته باشد.

طبق این گزارش؛ سفر وزیر دفاع آمریکا در راستای تأکید بر پایبندی واشنگتن بر حمایت خود از تل آویو و در اختیار گذاشتن هر آنچه که اسرائیل برای دفاع از خود نیاز دارد، انجام می شود.

این در حالیست که اینک خطر سرایت جنگ به کل منطقه همه را در خاورمیانه و خارج از آن نگران کرده است به ویژه این که نخست وزیر اسرائیل وعدۀ جنگی طولانی را داده و گفته است: خاورمیانه را تغییر خواهیم داد.

روزنامه فرانسوی لیبراسیون نوشته است: کمترین خطا یا اقدام نسنجیده به ویژه گشایش جبهه ای جدید در مرزهای شمالی اسرائیل با لبنان و مشخصاً با حزب‌الله و در نتیجه با حکومت ایران می تواند جنگی غیرقابل مهار در ابعادی بمراتب گسترده‌تر را برانگیزد.

لیبراسیون می افزاید که در این زمینه آمریکا و متحدان آن پیام ها و هشدارهای مستقیمی برای حزب‌الله لبنان فرستاده‌اند. در این بین، به نوشتۀ لیبراسیون پرسش ها و تردیدهای جدی درباره نقش و راهبرد جمهوری اسلامی از طریق نیروهای نیابتی و متحدش به قوت خود باقی است و از این منظر حمایت‌های لجستیکی حکومت ایران از گردان‌های عزالدین قسام، شاخۀ نظامی سازمان حماس، کانون مباحثات را تشکیل می‌دهد.




محمدعلی حفظ اللسان October 13, 2023 10:49 AM

با سلام جنگ از هر نوعش وبرای هر هدفی هم که باشد اساسا ناپسند و با فطرت انسانی کاملا تضاد دارد انسان‌ها با قدرت بیان واستدلال‌‌وتفهیم خواسته های منطقی خود با توجه به فطرت نهادی عموم انسان‌ها که در برابر حق ناچار از تمکین وقبول هستند می‌توانند از جنگ و خونریزی جلوگیری کنند جنگ اخیر در خاورمیانه هم از این قاعده خارج نیست این جنگ ظاهر غیر عادی و‌شبه ناک دارد اغفال اسراییل آسان نیست مگر خود بخواهد واین هم می‌تواند سر آغاز یک توطئه باشد ایران بایست خیلی هوشیارانه‌ مراقب باشد بنظر می‌رسد بازی‌ها ی خطرناکی اجرا می‌شود

گزارش یا اعتراض به این نظر


مرگ بر روسیه October 13, 2023 10:58 AM

صدیقه وسمقی در نهایت حجاب از سر برداشت‌
حالا میشه حرفهاتو شنید باید روسیه را هم محکوم کنی تا معلوم شود که توده ای نشدی از مارکسیست اسلامی به مارکسیست لنینیست روسی
زهرا رهنورد، فاطمه سپهری و فائزه رفسنجانی هم باید همین کار را بکنند
تغییر از خود شروع می شود

گزارش یا اعتراض به این نظر


ایران فردا October 13, 2023 01:08 PM

این آخوند های جنایتکار شیعه ٫ صدام و جنگ عراق و ایران را با عرعر کنان این جانیان اسلامی تحریک کردنند و به راه انداختند و بعد از آن کودکان این وطن را به روی میادین مین فرستادن و بالاخره آن هندی زاده به وکالت از طرف این عرعر کنان گه خورد
حال این آخوند بچه کش و رفیق سعیدطوسی ٫ مردم مستضعف و کودکان غزه را به کشتن میدهد ٫ آواره میکند ٫ بی خانمان میکند و خود و ارازل و اوباش او ٫ این قاتلان کودکان ایران کنار گود نشسته اند و نظاره میکند

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: