به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 29 آذر ماه 1402 = 20-12 2023

مشاور رئیس جمهور امریکا: خاورمیانه به نزاع گسترده نزدیک می‌ شود

مشاور رئیس جمهور امریکا در امور خاورمیانه تأکید کرد که این منطقه به یک نزاع گسترده نزدیک می‌شود.

برت مک‌گورک، مشاور و فرستاده ویژه رئیس جمهور امریکا در امور خاورمیانه، در مصاحبه‌ای تلویزیونی گفت که پس از حمله حماس به اسرائیل در هفت اکتبر گذشته، خاورمیانه در حال نزدیک شدن به یک نزاع منطقه‌ای گسترده است.

در همین حال یک روزنامه انگلیسی نوشت: رئیس جمهور آمریکا برای حمله موشکی به حوثی‌های یمن برنامه‌ریزی می‌کند.

به نوشته تلگراف، بایدن در بحبوحه بحران در یکی از شلوغ‌ترین مسیرهای کشتیرانی جهان (دریای سرخ)، در حال بررسی حمله نظامی علیه مواضع حوثی‌ها در یمن است.

این منبع نوشت: گفته می‌شود که مقامات آمریکایی پس از انجام یک سری حملات علیه کشتی‌های باری مرتبط با اسراییل در دریای سرخ، و اختلال در مسیری که بخش مهمی از تجارت جهانی را جابه‌جا می‌کند، برنامه‌هایی را برای مداخله مستقیم علیه این گروه تحت حمایت رژمی ایران طراحی می‌کنند.

بایدن ناو هواپیمابر آیزنهاور را به خلیج عدن در سواحل یمن و نزدیک به تنگه باب‌المندب که در آن حملات انجام شده منتقل کرده است. از سوی دیگر حوثی‌های گفتند علیه هر کشوری که مستقیما به یمن حمله کند، تلافی خواهند کرد.

بحران در خطوط کشتیرانی منجر به جهش قیمت نفت خام شده است که در پمپ‌بنزین به مصرف‌کنندگان تحویل داده می‌شود، در حالی که تحویل بار برای ایام کریسمس به چین و سایر کشورهای آسیایی احتمالا به‌دلیل تغییر مسیر کشتی های تجاری از طریق دماغه امید نیک به تأخیر می‌افتد.

در حالی که برخی از مقامات نظامی آمریکا معتقدند حمله مستقیم به شورشیان حوثی تنها راه جلوگیری از بسته شدن خط کشتیرانی است، تصور می‌شود که دیگر مشاوران پنتاگون هشدار داده‌اند که این اقدام به تشدید تنش ها با رژیم ایران که حوثی‌ها و هم‌چنین حماس را حمایت می‌کند، می‌افزاید.

رژیم ایران از حوثی‌ها، حماس، حزب‌الله و سایر گروه‌های شبه‌نظامی که مخالف موجودیت اسراییل هستند، حمایت می‌کند و کشورهای غربی تاکنون از دیگر گروهها خواسته‌اند که از درگیری دوری کنند.

یک مقام دفاعی ایالات متحده به تلگراف گفت: ما تهدید حوثی‌ها را بسیار جدی می‌گیریم، اما هیچ حرکتی را از قبل بروز نمی‌دهیم. نیروهای آمریکایی حق ذاتی دفاع از خود را دارند و اگر ما تصمیم بگیریم علیه حوثی‌ها اقدامی انجام دهیم، آن را در زمان و مکان انتخابی خود انجام خواهیم داد.




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: