به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 7 اسفند ماه 1391 برابر با 2013 Monday 25 February

نانوايی خيلی بهتر از فيلم سازی است

خبرگزاری آریا- اکران فیلم «برف روی کاج ها» اولین ساخته سینمایی پیمان معادی در حالی که بنا بود در نوروز اکران شود اما باز هم اکران آن به تعویق افتاد. سید جمال ساداتیان، تهیه کننده آن و مدیر بشرا فیلم در گفتگویی با خبرنگار سینمایی آریا از اکران فیلم در اوایل اردیبهشت ماه خبر داد.

تهیه کننده فیلم «هفت دقیقه تا پاییز» در مورد اکران فیلمش گفت: «ان شاالله فیلم در اوایل اردیبهشت ماه سال آینده اکران خواهد شد.»

ساداتیان در پاسخ به این سوال که آیا ترس از حوزه دلیل اکران نشدن فیلمش در نوروز نشده است، گفت: «بعد از پیام مقام معظم رهبری قرار شد مشکلات را کنار بگذارند. فکر می کنم در دوره جدید ریاست جمهوری این مسائل و مشکلات به صورت کامل رفع شوند.»

سید جمال ساداتیان در ادامه گفت: «در سال آینده تصمیم دارم یک سوپر نان تاسیس کنم. در این وضعیتی که در سینما و اکران فیلم ها حاکم است، نان فروختن خیلی بهتر از فیلم سازی است! چرا که حداقل شب با 100 هزار تومان به خانه بر می گردم! این طوری حداقل فکر راحت تری هم خواهم داشت.»



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید:






© copyright 2004 - 2025 IranPressNews.com All Rights Reserved